Vogue Eyewear ve Cosmopolitan Türkiye’nin en stil sahibi kızını arıyor
MODA

Vogue Eyewear ve Cosmopolitan Türkiye’nin en stil sahibi kızını arıyor

1 Ekim – 10 Kasım 2011 tarihleri arasında Vogue Eyewear’ın facebook sayfasında gerçekleşek yarışmada; “VOGUE Eyewear” Gözlükleri ve COSMOPOLITAN dergisi, dünyaca ünlü top model KATE MOSS’un da yardımları ile Türkiye’nin en stil sahibi kızını seçiyor.

GÜNCELLEME TARİHİ: 30 Eylül 2011

Adaylar en tarz fotoğraflarını Vogue Eyewear'ın facebook üzerindeki apps.facebook.com/shes-in-vogue sayfasına yükleyerek yarışmaya katılabilecekler.

Oylamalar sonucu birinci olacak yarışmacı, Vogue Eyewear kızı seçilecek ve Cosmopolitan ekibi ile kendi moda çekiminde modellik yaparak rüya gibi bir moda çekimi gerçekleştirecek. Bu moda çekiminin muhteşem kareleri ise Cosmopolitan Aralık 2011 sayısında Cosmopolitan okuyucuları ile buluşacak.

Moda Dünyası'nın önemli isimleri jüri koltuğunda

Cosmopolitan dergisi Genel Yayın Yönetmeni Özlem Kotan, Tasarımcı-Editör Deniz Berdan, Moda Tasarımcısı Simay Bülbül, Luxottica Pazarlama Müdürü Ömer Altıkardeşler'den oluşan juri Vogue Eyewear marka yüzü Kate Moss'un da yardımları ile kazananı belirleyecek.

Vogue Eyewear, tarzına güvenen herkesi hem "Vogue Eyewear Kızı" , hem de "Cosmopolitan Aralık 2011 sayısının yıldızlarından biri" olmaya davet ediyor.