3 ünlü isim TOÇEV için buluştu
MODA

3 ünlü isim TOÇEV için buluştu

GÜNCELLEME TARİHİ: 10 Ekim 2011

Morhipo.com, TOÇEV çocuklarına katkı sağlamak için 3 ünlü ismi bir araya getiren özel bir satış kampanyası düzenledi. 11 Ekim Salı günü saat 08:00'de Engin Altan Düzyatan'ın arasında Londra'da düzenlenen Jameson Empire Ödül Töreni'nde giydiği ceketinin de yer aldığı çok özel ürünlerinin satışa çıkmasıyla başlayacak kampanya kapsamında 13 Ekim'de Özge Ulusoy'un, 14 Ekim'de ise Kenan Doğulu'nun özel eşyaları satışa sunulacak. Siz de hemen Morhipo.com'a üye olun, hem Engin Altan Düzyatan, Özge Ulusoy ve Kenan Doğulu'nun birbirinden özel eşyaları sizin olsun, hem de çocuklarımızın eğitimine katkıda bulunma fırsatını kaçırmayın.

Eğitimde fırsat eşitliği yaratmanın önemine inanan Morhipo; okumak isteyen ancak ailesinin maddi yetersizliği nedeniyle okuyamayan ya da çalışmak zorunda kalan çocuklara eğitim hayatları boyunca maddi ve manevi destek sağlamak olan TOÇEV'in çocuklarına katkı sağlamak amacıyla Türkiye'nin sevilen 3 ünlü ismiyle özel bir işbirliğine imza attı.

Engin Altan Düzyatan, Özge Ulusoy ve Kenan Doğulu'nun günlük hayatlarında kullandıkları, sahnede ya da çekimlerde giydikleri çok özel eşyaları 2 gün arayla Morhipo.com'da açılacak özel kampanyalarda satışa sunulacak. İlk olarak 11 Ekim saat 08:00'de Engin Altan Düzyatan'ın Londra'da düzenlenen Jameson Empire Ödül Töreni'nde giydiği ve kendisi için özel bir değere sahip ceketinin de aralarında bulunduğu t-shirtü, plaj pantolonu, gömleği, kravatı, çakmağı, gözlüğü ve Amerikan futbol topundan oluşan özel eşyaları satışa sunulacak. Bu kampanyanın ardından 13 Ekim Çarşamba saat 08:00'de Özge Ulusoy'un 3 çift ayakkabı, bere, gece elbisesi, şal, gömlek, jean ve ışıltılı bir bluzdan oluşan butiği açılacak. Son olarak 14 Ekim Cuma günü saat 08:00'de ise ünlü şarkıcı Kenan Doğulu'nun şapka, kravat, papyon, ceket ve 2 adet özel dikim ceketinden oluşan butiği açılacak ve buradaki ürünler 17 Ekim Pazartesi gününe kadar satışta kalacak.