Ev giysilerine yeni bir soluk getiren Penye Mood’dan 2011 Sonbahar - Kış Koleksiyonu
MODA

Ev giysilerine yeni bir soluk getiren Penye Mood’dan 2011 Sonbahar - Kış Koleksiyonu

GÜNCELLEME TARİHİ: 10 Ekim 2011

2001 yıllından beri farklı ve şık tasarımlarıyla tekstil dünyasında kalitesini ispatlayan Penye Mood kullanışlı ev giysisi ürünleriyle her yaşta bayana hitap ediyor...

MODELLERİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN!

Ev ve bahçe keyfine eşlik eden çekici ve şık takımlarıyla bayanlara özgür ve rahat giyimin keyfini yaşatan Penye Mood ürünleri kalite ön planda tutularak hazırlanıyor. Yumuşacık kumaşlarıyla vücudunuzu rahatsız etmeden keyifle giyebileceğiniz ürünler hem çok şık hem de kullanışlı

Yeni 2011 Sonbahar-Kış koleksiyonunda öncelikle sade ama minik detaylarla süslenmiş fonksiyonel tasarımlar göze çarparken melanj renklere ve pastel tonlarına ağarlık verilmiş.

Desen olarak son yılların trendi olan çiçek baskıları modellerde kullanılırken rahatlık ön planda tutulmuş. Eğlenceli, modern tasarımlar, şık kombinler ve detaylarlarıyla dikkat çeken feminen parçalar yine bu sonbahar-kış koleksiyonunu oluşturmuş.


İç çamaşırından geceliğe, pijama takımlarından rahat ev giyimine kadar büyük bedenler içinde uygun birçok ürünü bulabileceğiniz Penye Mood iç açıcı renkleri ve çarpıcı tasarımlarıyla her tarza uygun alternatifler sunuyor.

Türkiye dışında dünyada da birçok ülkede satışı olan Penye Mood, mağazalarında müşterilerini bekliyor…