Eşsiz preppy aksesuarınız Tommy'den
MODA

Eşsiz preppy aksesuarınız Tommy'den

Phillips-Van Heusen Corporation’a bağlı Tommy Hilfiger Grubu yepyeni parfümü Eau de Prep Tommy Girl ve Eau de Prep –Tommy’i sunar. Preppy (kolejli) görünümden ilham alınarak hazırlanan aynı zamanda hem klasik hem de genç ruhu yansıtan parfüm günümüzün yen

GÜNCELLEME TARİHİ: 20 Ekim 2011

Hilfiger diyor ki "Yeni Eau de Prep parfümleri klasik, ikonik Tommy ve Tommy Girl parfümlerin preppy bir görünüm ile birleşmesi ile elde edilen yepyeni kokulardır. 2011 İlkbahar/yaz koleksiyonundaki Prep koleksiyonunu tamamlaması için yarattım."

Eau de Prep-Tommy Girl Günümüzün Prep modasın pastel renkleri, pembe kurdeleler, saç bantları, inciler ve Martha'nın evinin arka bahçesinde geçireceğiniz güzel bir öğleden sonra..

Eau de Prep Tommy Girl, kadının uzun süreli ve akıllarda kalıcı görüntüsünü tamamlayan bir aksesuardır.

Üst notalarda: Bosc Armut, Pembe Karabiber, Yeşil elma,
Orta notalarda:Beyaz gül, Menekşe Yaprağı,Akdiken
Alt Notalarda: Sandalağacı, Misk, Endonezya'ya özgü Silhat Fraksiyon

Tenis oynarken ya da yardım gecesi balosunda dans ederken prep kadının büyüleyici kokusu her yeri sarıyor. Eau de Prep onun stiline son dokunuş, rahat ve anı yaşarcasına doğal aynı zamanda çarpıcı ve son moda. Yağmur ormanlarını kurtarmak için katıldığı yardım balosundan sonra bile prepster stili ile hala beyaz gül kokusunu etrafa yayıyor. Dolabından buram buram Bosc Armut, Pembe Karabiber, Yeşil elma kokuları yayılıyor. Gala sezonu sona erdiğinde haftasonlarını geçirmek için gittiği Newport'ta sevgilisi ile güneşin batımında romantik yürüyüşlere çıkarken Beyaz gül, Menekşe Yaprağı ,Akdiken'in baştan çıkarıcı kokusu ile erkeğinin başını döndürüyor. Sandalağacı, Misk, Endonezya'ya özgü Silhat Fraksiyon kokusu gece soğukta teknelde gezerken sarıldığı battaniyeye işliyor– Anneler bu parfümün büyüsünü kesinlikle onaylamayacaktır.

Eau de Prep-Tommy'de aynı Tommy Girl'de olduğu gibi son moda kareli ceketlerini haki rengi slim-fit pantolonları ve kolejli ayakkabıları ve özel dokuma kravatları ile tamamlayarak kendi stilini yaratıyor.

Eau de Prep Tommy, erkeğin rahat ve kendine güvenen tarzını açığa çıkartan bir aksesuarıdır.

Üst notalarda: Çekici yakut kırmızısı greyfurt, vahşi misk adaçayı ve tutkulu Granadilla
Orta notalarda: Mısır ıtır çiçeği,ıslak çimenler, canlandırıcı bir etki, beyaz biber,saf lavanta ve ardıç meyvesi
Alt notalarda: Zengin amber, Georgy ağacı, meşe yosunu, beyaz süet

Eau de Prep Tommy kendinden emin bir şekilde sırtını geri yaslayıp anın tadını çıkaran erkeğin dokunuşunu yansıtıyor., Eau de Prep Çekici yakut kırmızısı greyfurt, vahşi misk adaçayı ve tutkulu Granadilla ile altın düğmeli mavi blazer ceket etkisini doruğuna taşır. Mısır ıtır çiçeği,ıslak çimenler, canlandırıcı bir etki, beyaz biber,saf lavanta ve ardıç meyvesi ile geleneksel ama cool tavrını ortaya koyar. Zengin amber, Georgy ağacı, meşe yosunu, beyaz süet ile farkını hissettirir.