Modanın yeni adresi Matchbox
MODA

Modanın yeni adresi Matchbox

GÜNCELLEME TARİHİ: 7 Aralık 2011

Matchbox Mağazası Eylül 2011 itibariyle Teşvikiye'deki yeni adresinde moda severlerle buluşmaya başladı. Yeni yerinde konsept mağaza olarak faliyet vermekte olan Matchbox, daha önce eski adresi Cihangirde Vintage Butik olarak bulunmaktaydı.

Urban tarzda tasarlanmıs mağaza dizaynı ve bünyesindeki yerli ve yabancı tasarımcılarla olusturduğu yeni konseptiyle fark yaratmaktadır. Su anda mağazada kolleksiyonları bulunan tasarımcılardan bazıları; Maniko, Von Bardonitz, Julice en Reve, Moga e Mago, Adriana Rica, Nazlı Bozdağ, Songül Cabacı, Arman Barın Furs, Kith&Kin, Batya Kebudi Jewellery Design, One Shot by Selda Şahbazdır. Çoğunluğu San Francisco, Paris ve New York'tan özel olarak seçilmiş tasarımcıların aksesuarları da mağazada büyük ilgi görmektedir. Ayrıca Londra, Paris ve Berlin'den seçilmiş parçalardan oluşan Vintage kolleksiyonu da mağazada vintage tutkunları için yerlerini almıştır.

Her sezon tasarımcıların sıkça değişecek kolleksiyon parçaları ve bünyesine eklenecek yeni tasarımcılarla Matchbox, takipçileriyle buluşmaya devam edecektir. Urban ve şık şehirli kadın çizgisini ürünlerinde taşımaya özen gösteren Matchbox, farklı stil yaratmak ve kendini özel hissettmek isteyen moda severlerle buluşmaktadır.

Matchbox'ı kurmuş olan Saba ve Verda Kuseyrioğlu kardeşler moda severleri trendlerle buluştururken, farklı ve tek duzelikten uzak olan tasarım ve tasarımcılarla biraraya getirmeyi hedeflemektedirler. Saba Bilgi Üniversitesinde İşletme eğitimini aldıktan sonra, Londra'da Istituto Marangoni'de Fashion Brand Management masterı yapmıştır. Sonrasında da devam eden bazı sektorel deneyimleri onu moda dünyasına daha da yakınlaştırmıştır. Verda ise Koç Üniversitesi Uluslararası İlişkiler bölümünden mezun olduktan sonra uzun yıllar Reklam sektoründe çalışmıştır. Daha sonra iki kız kardeş hedefledikleri ve hayalini kurdukları mağazacılık işini hayata geçirmeye karar vermişlerdir.

İletişim: Sakayık Sokak . Genc Apt. No:45/A Tesvıkıye
02123454305