Tommy Hilfiger’dan Yılbaşına Özel Koleksiyon: Preppy Polidays
MODA

Tommy Hilfiger’dan Yılbaşına Özel Koleksiyon: Preppy Polidays

GÜNCELLEME TARİHİ: 13 Aralık 2011

Tommy Hilfiger yılbaşına özel sınırlı sayıda üretilmiş bir koleksiyon hazırladı. "Preppy Holidays". Preppy Holidays Koleksiyonu, erkek, kadın ve çocuklara eşsiz preppy tasarımlar ve hediye alternatifleri sunuyor. Tommy Hilfiger bu yeni koleksiyon için; "Marka olarak, bugüne kadar tasarladığımız en ilginç ve eğlenceli Tatil Kapsül Koleksiyonu oldu. Dünyanın dört bir yanındaki Tommy Hilfiger tutkunlarına tamamen eşsiz ve farklı hediye alternatifleri sunmak gerçekten muhteşem. Bu koleksiyon, yılbaşında kişilerin birbirlerine hediye etmek isteyeceği, zamansız ve özel hediyelerden oluşuyor" sözleriyle düşüncelirini belirtiyor.

Preppy Holidays Koleksiyonu, erkekler için klasik "fair isle" desenli kazak, kol düğmesi, papyon, pelüş hırka, kadınlar için kareli gömlek, etek, eldiven ve ceketin yanı sıra kokulu mum, şemsiye gibi keyifli aksesuarlardan oluşuyor. Çocuklar için ise ekose desenli doldurulmuş oyuncaklar sunuluyor. Ayrıca koleksiyonda ailenin tüm bireyleri için ekose desenli pijamalar da keyifli bir hediye alternatifi yaratıyor. Koleksiyonun en çarpıcı detayı ise tüm tasarımlarda göze çarpan ekose desen.
İskoç tartan desenden esinlenen ekoseler, chino pantolonların astar detayından klasik ceketlerin kola ağızlarına kadar en şaşırtıcı detaylarda göze çarpıyor. Üstelik bu ürünler, kendileri için özel tasarlanmış paketlerde satışa sunuluyor.

Preppy Holidays Koleksiyonu, bütün Tommy Hilfiger mağazalarında sergilenmeye başladı.