Süslü Püslü Şeker
MODA

Süslü Püslü Şeker

Bebeğiniz mi olacak, doğum günü yada sünnet telaşınız mı var, evleniyor yada bekarlığa vedanız mı var aynı zamanda bu anı unutulmaz mı kılmak istiyorsunuz, sizin yerinize Süslü Püslü Şeker düşünsün.

GÜNCELLEME TARİHİ: 23 Ocak 2012

Farklı olmak, gülümseterek hatırlanmak, ufak bir hediyeyle hem ağız tatlandırmak hem de tatlı bir anı olmak için Süslü Püslü Şeker çok özel aranjmanlar hazırladı. Çocukların ya da siz büyüklerin ilgili tüm özel günleri için, klasik şeylerin dışına çıkarak fark yaratmak isteyenlerin tercihi olan Süslü Püslü Şeker, rengarenk çeşit çeşit şekerleri, minik objeleri ve özel kurabiyeleriyle sevdiklerinize istediğiniz mesajı iletme imkanı sağlıyor.

Birbirinden lezzetli ve renkli şekerlerle yapacağınız hoş sürpriz, hem akılda, hem de damakta unutulmaz bir tat bırakacaktır. Özel günlerinizin unutulmaz olmasını sağlayacak özel tasarım şeker ve kurabiyeleri, kişiye özel hediye sepetleriyle farklı tasarımlar sunan Süslü Püslü Şeker'e, telefon ya da internetten veya Caddebostan'daki butik mağazadan ulaşabilirsiniz.

Telefon: 0216 386 85 45

www.suslupusluseker.com