Pırlanta elçisi Eda!
MODA

Pırlanta elçisi Eda!

GÜNCELLEME TARİHİ: 12 Eylül 2012

Pırlanta elçisi Eda Taşpınar'ın seçtikleri mağazalardan önce ilk defa markafoni.com'da!

Moda dünyasının vitrini Markafoni, moda ikonu Eda Taşpınar'ı ve mücevher sektörünün öncü firmalarından Pera Pırlanta'yı ağırlıyor. Kampanya kapsamında Eda Taşpınar'ın Markafoni üyeleri için özel seçtiği Pera Pırlanta marka modern figürlere sahip kolyeler, uğur getiren hayvan motifleri ve en beğenilen çıtır pırlanta yüzükler 11-17 Eylül tarihleri arasında ilk defa markafoni'de!

Şık kıyafetlerinizi son moda, hoş bir pırlanta takıyla tamamlayıp ışıldamak istiyorsanız, Markafoni'nin yeni kampanyası tam size göre! Modayla iç içe yaşamak isteyenlerin tercihi Markafoni, bu kez pırlantayı moda algısıyla birleştiren Pera Pırlanta'yı ve markanın elçiliğini üstlenen Eda Taşpınar'ı ağırlıyor.

Sevdiğinize pırlanta hediye edin!
Pera Pırlanta Kampanyası kapsamında Eda Taşpınar'ın Markafoni üyelerine özel olarak seçtiği, Pera Happy koleksiyonuna ait, tasarımında asimetrik zincir barındıran ve iç içe geçmiş modern figürlere sahip kolyeler, ruh halinizi yansıtacak neşeli simgeler, size uğur getireceğine inandığınız birçok hayvan motifleri ile dönemin en çok beğenilen çıtır pırlanta yüzükleri 11-17 Eylül tarihleri arasında markafoni.com'da modaseverleri bekliyor.

Pera Pırlanta'nın Pera Happy koleksiyonu uygun fiyatlarıyla da dikkat çekiyor ve ideal bir hediye seçeneği olarak öne çıkıyor. Kendiniz veya sevdikleriniz için modern tasarımlara sahip pırlanta takı almak istiyorsanız, bu kampanyayı kaçırmayın!