Başak burcu ünlülerine özel takılar
MODA

Başak burcu ünlülerine özel takılar

GÜNCELLEME TARİHİ: 21 Eylül 2012

Hayat boyu amacı kendi potansiyelinin en üstüne çıkmak olan Başak Burcu tabiri caizse "kılı kırk yaran" mükemmeliyetçi bir burçtur.

Mükemmel ile gerçek arasındaki gerilim Başak'ın büyümesini hızlandırır, yönlendirir ve onu değişime zorlar. Asla halinden memnun, kayıtsız değildir. Repertuarında tembellik yer almaz.
Sophie Loren, Cameron Diaz, Gülben Ergen ve Hande Ataizi'ne özel tavsiyeler…

Başak burcunda sayısız ünlü vardır, Sophie Loren, Cameron Diaz, Gülben Ergen ve Hande Ataizi bu ünlülerden sadece bir kaçı… Tüm bu ünlülerin enerjilerini doğru yönlendirmeleri için hangi taşları nasıl kullanacakları konusunda İtalya'da sadece Lizay Pırlanta patentiyle üretim yapan dünyaca ünlü tasarımcılar işte bu önerilerde bulundu. "Başak Burcunun uğurlu taşları arasında en önemlileri, Topaz ve Turkuaz'dır.

Topaz birçok hastalığa iyi gelmektedir, zihni sakinleştirir, bedeni gevşetir. Ortaçağ'da nazardan korunmak için soylu aileler boyunlarında ya da kollarında mutlaka tenlerine temas eden topaz bir mücevher taşırdı. Topaz takıların gece uyurken bile çıkarılmaması gerekir.

Turkuaz ise kaygıyı teskin eder ve kendisini taşıyan kişilerin iyileştirici güçlerini arttırır. Sürekli mükemmeli araması sebebiyle, Başak burcunun yaşadığı gerginliğe pozitif anlamda büyük etkisi vardır. Oldukça değerli bir taş olmasına rağmen günlük kullanım için de uygundur.

İşte Başak burcunun uğurlu taşlarından yola çıkarak bu ayda doğanlara özel tasarımlar hazırlayan Lizay Pırlanta, Başak burcu ünlülerinin, bu özel tasarımlarla enerjilerini doğru yönlendirebilecekleri ve böylece daha başarılı olabileceklerini belirtiyor.