GalataModa Festivali başlıyor!
MODA

GalataModa Festivali başlıyor!

Modaseverlerin heyecanla beklediği GalataModa Festivali başlıyor. Toplam 33 tasarımcının bu etkinliğe özel olarak tasarladığı kıyafet ve aksesuarlar, moda tutkunlarının beğenisine sunulacak.

GÜNCELLEME TARİHİ: 18 Aralık 2012

Türk moda sektörünün en önemli etkinliklerinden biri olan GalataModa Festivali, 20 Aralık'ta KüçükÇiftlik Park Maçka'da başlıyor. Moda tutkunları tarafından heyecanla beklenen festival, 20 Aralık'ta saat 12.00'de yapılacak açılış ile başlayacak. Açılışa Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül de katılacak. 33 tasarımcının koleksiyonlarıyla katılacağı GalataModa Festivali, 23 Aralık'a kadar devam edecek. GalataModa, 4 gün boyunca 10.00 – 20.00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek.

Moda Tasarımcıları Derneği (MTD) tarafından 2007 yılından bu yana düzenlenen, şimdiye kadar yüz binlerce modasever tarafından ziyaret edilen GalataModa Festivali bu dönem 16. kez düzenleniyor. Festivalde 33 tasarımcının koleksiyonlarını sergilediği stantlarla birlikte Çocuklar Gülsün Diye Derneği'nin de bir standı olacak. "Çocuklar Gülsün Diye" standında hediyelik ürünlerinin yanı sıra MTD tasarımcılarının ürünleri de satışa sunulacak. "Çocuklar Gülsün Diye" standındaki tasarımcı ürünlerinin tüm geliri "Çocuklar Gülsün Diye" Derneği'ne aktarılacak. GalataModa Festivali'nde İstanbul Kültür Sanat Vakfı'nın (İKSV) da bir standı yer alacak. İKSV'nin "Bi Tam Bi Öğrenci" sosyal sorumluluk projesi standında 2013 yılının etkinlikleri tanıtılacak. GalataModa Festivali'nde partiler de yapılacak.

Festivalin ilk gününde 18.00 – 20.00 saatleri arasında Peroni Happy Hour partisi yapılacak. GalataModa Festivali; Şişli Belediyesi, KüçükÇiftlik Park, FG Radio, Oxi-gen Radio, Netlence, ON iletişim, Karbonat Reklam Ajansı, Digimucit Dijital Reklam Ajansı, The Magger, Peroni ve Figür Matbaa'nın destekleri ile düzenleniyor.

GalataModa Festivali'nin imaj çekimleri moda fotoğrafçısı Cahit Baha Pars, stylingi Hakan Öztürk tarafından yapıldı. Saç, makyaj ise Önder Tiryaki ile Joy Ajans mankenlerinden Marcella ve Alina ile gerçekleştirildi. 10 bin modasever tarafından ziyaret edilmesi beklenen GalataModa Festivali'nde, yılbaşına sayılı günler kala alışveriş, müzik ve eğlence bir arada sunulacak.

GalataModa Festivali'ne Katılan Tasarımcılar

Berna Canok
Beste Gürel
Bihter Aida Pekin
Çiğdem Akın
Ece Salıcı
Filiz Yakar
Founta Günem
Gamze Saraçoğlu
Hakan Akkaya
Hatice Gökçe
İpek Arnas
Mehtap Elaidi
Mikail Arasan
Murat Aytulum
Nihan Peker
Niyazi Erdoğan
Önder Özkan
Özgür Masur
Özlem Ahıakın
Özlem Kaya
Özlem Uygun
Raisa Sason
Rana Canok
Selim Baklacı
Sena Serra Kefeli
Seza Batıoğlu
Sezgi Beşli
Simay Bülbül
Songül Cabacı
Tuvana Büyükçınar
Ümit Aybek
Vanessa Sason
Zümrüt Çakır
Çocuklar Gülsün Diye
İKSV Bi tam Bi Öğrenci