Yıldızlardan karizmatik kampanya
MODA

Yıldızlardan karizmatik kampanya

Sadelik, ayrıntı ve zarafetin ortaya çıkışı... Prada, yeni erkek koleksiyonunda sahneyi farklı bir bakış açısıyla yeniden yorumluyor.

GÜNCELLEME TARİHİ: 26 Aralık 2012

Dane DeHaan (Chronicles ve Place Beyond the Pines), Benicio Del Toro (Traffic, The Usual Suspects), Harvey Keitel (Taxi Driver, Reservoir Dogs) ve Aaron Taylor-Johnson (Savages & Anna Karenina); İkisi ikonik yıldızlar arasında gösterilen ve diğer ikisi devrim yaratıcı yeni yetenekler olarak görülen bu 4 önemli adam kişisel stillerini Prada 2013 İlkbahar/Yaz erkek koleksiyonu kampanyasında öne çıkarıyor. Oyuncular, David Sims'in Londra'da çektiği bir siyah ve beyaz portre serisinde rol alıyorlar.

Beyaz fon ve tek renkli fotoğraflar ile yaratılan boş bir tuval, çeşitli karakterlerin kişisel ve modern enerjisi ile zıtlaşıyor. Detaylara çekilen dikkat ve koleksiyonun kusursuzluğu, her bir aktörün güçlü tavırları ile vurgulanıyor. Oyuncuların rahat ve eğlenceli tavırları, usta terzilik ile birlikte erkek koleksiyonunda sessiz bir devrim olarak karşımıza çıkıyor. Katlı gömlekler, düşük kesim polo gömlekler, düz hatlı ceketler ve hafif paltolar sonsuz kombinasyon olasılıkları sunuyor.

Fotoğraf çekiminde gölgelerin ve parlaklığın resimsel kullanımı çarpıcı siluetler oluşturuyor. Aktörler fotoğraflarda bazen neredeyse karanlık tarafından yutulmuş gibi bazen de tamamen kör edici bir ışık çerçevesinin içinde karşımıza çıkıyor. Görseller beyaz gürültü ile dolu bir dünyada hem modern hem de zamansız bir etki yaratıyor.

BENICIO DEL TORO

DANE DEHAAN

AARON TAYLOR-JOHNSON