Sonsuz sevgiyi anlatan bir koleksiyon
MODA

Sonsuz sevgiyi anlatan bir koleksiyon

Mücevher sektöründe 30 yılı geride bırakan Lizay Pırlanta, Sevgililer Günü için sonsuz sevgiyi ifade eden çok özel bir koleksiyon hazırladı.

GÜNCELLEME TARİHİ: 12 Şubat 2013

14 Şubat Sevgililer Günü hepimiz için yılın en özel günlerinden biri… Vitrinler süslendi, her yer kırmızı kalplerle doldu. Özellikle baylar bu özel gün için yüzlerce alternatif arasından farklı ve bir o kadar da özel olacak seçeneği aramaya başladı. İşte Lizay Pırlanta, sizlere bu özel gün için alışılmışın dışında farklı ve oldukça değerli hediye önerileri sunuyor.

Mücevher sektöründe 30 yılı geride bırakan Lizay Pırlanta'nın, doğal taşlar üzerine yıllarca eğitim alan tecrübeli tasarımcıları sevgililer günü için de sonsuz ve bitmeyen sevgiyi ifade eden çok özel bir koleksiyon hazırladı.

Sonsuz ve bitmeyen sevgiyi ifade eden "Zümrüt" ağırlıklı Sevgililer Günü özel koleksiyonu göz kamaştırıyor…

İtalya, Tayland ve Hong Kong'ta bulunan toplam 12 atölyedeki tasarım ekibi tarafından sadece Lizay patentiyle üretilen mücevherlerin tamamı oldukça iddialı. Siz de sevgilinize aldığınız hediyenin ona özel olmasını istiyorsanız Lizay Pırlanta'nın bu özel koleksiyonuna mutlaka göz atmanızı tavsiye ediyoruz.
Lizay Pırlanta'nın tecrübeli tasarımcıları, Sevgililer Günü için en özel hediyenin pırlanta ve zümrütten oluşmasını öneriyor. Çünkü zümrütün bitmeyen, kendini sürekli yenileyen sonsuz sevgiyi ifade ettiğini, pırlantanın ise kişiye kadınlığını hatırlattığını söylüyor. Yakutun pırlantadan sonraki en değerli taş olduğunu, ayrıca kişiye mutluluk ve cesaret verdiğini de ekliyorlar.

Bu özel tasarımlar şimdiden Levent Sapphire Çarşı, Beylikdüzü Perlavista AVM, Kurtköy Via Port, Nuruosmaniye ve Adapazarı'ndaki Lizay Pırlanta mağazalarında yerini aldı.