Mined Jeans'ten Sevgililer Günü için "Vintage"!
MODA

Mined Jeans'ten Sevgililer Günü için "Vintage"!

Sadece inovatif kumaşları kullanarak hazırlanan özel bir koleksiyona sahip olan ve son dönemde Türkiye’nin en yeni denim markası olarak dikkat çeken Mined, dünyanın en orjinal eskitilmiş jean'i Vintage’ı sizin için tasarladı...

GÜNCELLEME TARİHİ: 13 Şubat 2013

Aşk, anılar, yaşanmışlıklar biriktikçe değer kazanır... Tıpkı jeanler gibi... Ruhunda yaşanmışlık hissi taşıyan jeanler artık başka bir boyutta... Mined Vintage, özel denim kumaşıyla şu ana kadarki en orjinal eskitilmiş jean olarak dikkat çekiyor. Siz giydikçe daha da eskiyen ve rengi oksitlenen bu özel kot sevgililer gününde bütün romantizmiyle sevenlerin duygularına tercüman olmaya geliyor.

Bildiğiniz yıkamayla eskitilmiş jeanleri unutun. Çünkü Regular fit olarak tasarlanan Vintage modeli ile ilk kez bir jeanle gerçek yaşanmışlığı tecrübe edeceksiniz. Siz giydikçe üzerinizde eskiyecek ve hiçbir yıkamanın, taşlamanın veremeyeceği o eşsiz rengini alacak olan bu model ile tarzınızı ortaya koyabilirsiniz.

Böylece hayallerinizdeki aşk kadar özel ve aşkınızı yaşamayı dileyeceğiniz kadar uzun yıllar eskimiş gibi görünen bir jeane sahip olacaksınız. Sevgiliniz olsun yada olmasın, alacağınız bir Vintage size her giydiğinizde aşkı anımsatacak. Üzerinde oluşan değişimler sizi ona daha çok bağlayacak. Tıpkı uzun yılları birlikte geçiren aşıklar gibi Mined Vintage'dan vazgeçemeyeceksiniz.

Vintage; &Style mağazaları, Kemerburgaz Burgundy Mağazası ve enmoda.com sitesinde sizi bekliyor... Tüm modelleri ve MINED hakkında detaylı bilgi almak için www.minedjeans.com adresini ziyaret edebilirsiniz...