Terzinizi ayağınıza getiriyorlar
MODA

Terzinizi ayağınıza getiriyorlar

Eğer siz de, satın aldığı her giysiyi en yakın terziye götürüp üzerine göre yeniden diktirenlerdenseniz, Tamustumegore.com ile tanışmamışsınız demektir. Bu site; önünüze bin bir çeşit model, kumaş ve düğme seriyor; seçtiğiniz modeli tam üstünüze göre diki

GÜNCELLEME TARİHİ: 20 Şubat 2013

Bir internet sitesi düşünün. İçerisinde ipekten satene, şifondan kotona, gabardinden ipek satene kadar pek çok farklı çeşitte kumaş olsun. Hatta bununla da yetinmesin ve size, çeşit çeşit düğmeler, fermuarlar, apoletler, biyeler de sunsun.

Üstelik birbirinden şık ve farklı elbise, etek, pantolon ve gömlek modelleri de cabası… Siz, önce sipariş etmek istediğiniz modele karar veriyorsunuz, ardından ise bu modelin hangi kumaş ve aksesuarlarla yapılmasını istediğinizi belirtiyorsunuz. Tabii bu esnada vücut ölçülerinizi de doğru vermeyi ihmal etmiyorsunuz. Böylece, Tamustumegore.com, adının hakkını veriyor ve siparişinizi tam da üstünüze göre hazırlamaya başlıyor.

Peki, ama her şey gerçekten de bu kadar kolay mı? Özellikle büyük beden giysiler bulmakta zorlananlara, herkeste olanı değil kendilerine özel dikilmiş olanı giymeyi sevenlere ve elbette kaliteyi ön planda tutanlara hitap eden bu İnternet sitesinde her şey bu kadar kolay işliyor, evet.

İlk olarak Tamustumegore.com'da yer alan ölçü rehberi videosu aracılığıyla tüm vücut ölçülerinizi doğru bir şekilde alıyorsunuz. Tamustumegore.com, kayıt esnasında, siparişlerinizi doğru bir şekilde gönderebilmek için bu ölçüleri sizden istiyor. Böylece, tüm vücut ölçüleriniz doğru bir şekilde, emin ellerde olduğu için, kayıt sonunda içiniz rahat bir şekilde alışverişe başlayabiliyorsunuz.

Kendi seçtiğiniz model, yine kendi seçtiğiniz kumaş ve aksesuarla yeniden yaratılarak, tamamen sizin bedeninize tam oturacak şekilde, Tamustumegore.com'un atölyelerinde, usta terziler tarafından dikiliyor ve adresinize, özel kutular içerisinde gönderiliyor. Size ise, oturduğunuz yerden kaliteye ve tam da üstünüze oturan giysilere ulaşmanın keyfini sürmek kalıyor! Haydi ne duruyorsunuz; doğru Tamustumegore.com'a!

Üstelik, Tamustumegore.com'da 21 Şubat'tan itibaren %50 oranında indirim sizi bekliyor.