Mehtap Elaidi'den Enmoda.com için "Nişantaşı Koleksiyonu"
MODA

Mehtap Elaidi'den Enmoda.com için "Nişantaşı Koleksiyonu"

Son trendleri modaseverlerle buluşturan Enmoda.com’un Mehtap Elaidi tarafından hazırlanan İlkbahar/Yaz Koleksiyonu, kampanyanın yüzü Burcu Esmersoy ile modaseverlere tanıtıldı. Bu yazın Nişantaşı kadını şehrin tadını çıkartacak!

GÜNCELLEME TARİHİ: 14 Mart 2013

Tasarımla kaliteyi en üst noktada buluşturan Enmoda.com, ünlü tasarımcı Mehtap Elaidi tarafından hazırlanan 2013 İlkbahar/Yaz Koleksiyonu'nu stil danışmanı Mert Aslan ve kampanya yüzü sunucu Burcu Esmersoy'un da katılımıyla 6 Mart'ta Okka Restoran'da tanıttı.

İlkbahar/Yaz koleksiyonunda siyah-beyaz monokrom desenler, mercan kırmızısı gibi canlı tonlar dikkat çeken unsurlar oldu. Ayrıca dantel ve puantiyeler de koleksiyonda kullanılan diğer öğeler olarak öne çıkıyor. Tasarımcı Mehtap Elaidi hazırladığı koleksiyonu şu şekilde anlattı:

"Enmoda'nın İlkbahar/Yaz 2013 koleksiyonu, "Nişantaşı", "Alaçatı ve "Bebek" olmak üzere üç bölümden oluşuyor. Koleksiyonumuzun ilk bölümü olan "Nişantaşı"nın ilham kaynağı semtin sürekli hareketli, canlı, sanatla, külterle iç içe olan ruhu. Şehirde yaşadığı dinamik hayatın içinde, üretirken kendine dair hayat ipuçları yaratan, kuvvetli, birden fazla rolde hayatını kurgulayan Enmoda kadınını Burcu Esmersoy da en iyi şekilde yansıtıyor."

Burcu Esmersoy Enmoda'nın yüzü olmaktan mutluluk duyduğunu belirterek "Enmoda.com modaya sürekli olarak yenilikler getiriyor. İlkbahar/Yaz Koleksiyonu da cıvıl cıvıl bir sezonu yansıtıyor. " dedi.

Enmoda.com'un canlı ve zarif parçalardan oluşan 2013 İlkbahar/Yaz Koleksiyonu'na www.enmoda.com adresinden ulaşabilirsiniz! Bu yazın en şık kadını olmak için alışverişe şimdiden başlayın!

MEHTAP ELAİDİ, BURCU ESMERSOY, MERT ASLAN