Yaz gelmeden "egzotik rüzgarlara" hazır olun!
MODA

Yaz gelmeden "egzotik rüzgarlara" hazır olun!

Vitrin tasarımlarından koleksiyonlarına kadar her ay kendini yenileyen Forever New, İlkbahar/Yaz 2013 koleksiyonuyla yeni sezona, renkli ve bir o kadar cezbedici tasarımlarla giriyor. Mevsim meyvelerinin capcanlı renkleriyle buluşan koleksiyondaki ipek gö

GÜNCELLEME TARİHİ: 19 Mart 2013

Forever New, sıcak iklimlerin egzotik renkleriyle hazırladığı İlkbahar/Yaz 2013 koleksiyonunun heyecan verici tasarımlarını tutkunlarıyla buluşturuyor. Koleksiyonda gök mavisi, nane yeşili ve limon sarısıyla tasarlanan ipek görünümlü modeller ferahlatıcı bir bahar rüzgarı estirecek. Floral desenlerin etkisi altında olan bluzlar, elbiseler ve etekler Uzakdoğu çizgileriyle yeniden yorumlanırken güçlü ve iddialı bir görünüm yaratıyor.

"Candy Crush" – Ocak – Şubat

Forever New'un yeni sezonun ilk koleksiyonu olan ve şekerleme renklerinin yanı sıra süsleme detaylarıyla yaratılan Candy Crush, feminen stilini, pudra rengi, su yeşili ve toz mavi tonlarının zengin kumaş seçenekleriyle renklendiriyor. Koleksiyonda danteller ve işlemeler, ışıltılı metalik detaylarla vurgulanırken, narin boncuk işlemeli yakalar boyunları süslüyor. Çiçek desenli kumaşlarla hazırlanan elbiselerle ve pastel tonlarda uyumlu parçalar ile stilinizi ışıldatabilirsiniz.

Koleksiyonu tamamlayan büyüleyici aksesuarlar arasında şekerleme renklerinde taşlı kolyeler ve küpeler de ise pembe altın vurgular dikkat çekiyor. Pudra rengi topuklu ayakkabılar ve ışıltılı el çantaları, her kombinasyonu mükemmel bir biçimde tamamlayacak parçalar olarak koleksiyonda yerlerini alıyor.

"Tropical Paradise" – Şubat - Mart

İlkbahar/Yaz sezonunu bir renk patlamasıyla açan Forever New, Tropical Paradise koleksiyonu ile tropik bir cennette heyecan verici bir kaçamak yapmaya çağırıyor. Fotoğraf çekimleri dünyaca ünlü Avusturalya Hayman Island Resort'un kışkırtıcı ortamında gerçekleştirilen "Tropical Paradise" koleksiyonu, ılık ve egzotik dokunuşlarla baharı ısıtmaya hazırlanıyor.

Tropik desenlerle canlı sıcak renklerden oluşan göz kamaştırıcı koleksiyon, canlı sıcak renkleri vurgulayan kumaşlar ve görkemli aksesuarlarla tamamlanırken sarı ve tonları ise yaz gardıroplarına güneş gibi doğuyor. Dökümlü ipek elbiseler ve metalik kolyeler koleksiyonun ana temasını oluştururken, neon renkli elbiseler ve aksesuarlar da genç ve sportif bir duruş sergiliyor. Mantar dolgu topuklu ayakkabılar ve sandaletlerle kombin oluşturan etekler gündüz şıklığı için mükemmel seçimler arasında!

"Atlantis" – Mart - Nisan

Atlantik Okyanusunun derinliklerine batmış mitolojik bir ada olan Atlantis medeniyetinin sualtı dünyasından ilham alan Forever New'un Atlantis koleksiyonu mitolojik unsurları barındırıyor.
Denizkızının büyüleyici güzelliğinden esinlenen ışıltılı okyanus temasında, kristal mavi, mint yeşili, parlak beyaz ve sarı dikkat çekiyor. Koleksiyondaki elbiseler, etekler ve çantalar, parlak payet ve boncuklar ile süslenirken, derin mavinin kullanıldığı deniz desenleri ve ayna efekti ise göz alıcı şıklığın göstergesi oluyor.

Su temalı koleksiyonun tamamlayıcı unsurları olan aksesuarlarda kristal deniz canlıları, narin deniz kabukları ve mercanlar dikkat çekiyor. Parlak topuklar, taşlar ve neon vurgularla dengelenen sandaletler de Atlantis koleksiyonunun tamamlayıcı parçaları arasında…

"Club Tropicana" - Mayıs

Forever New, "Club Tropicana" koleksiyonuyla, bu yaz tutkunlarını Sydney'de Bondi Beach'ten, St. Tropez'deki Nikki Beach'e kadar dünyanın en muhteşem plajlarına götürüyor. Yaz aylarında özellikle limon yeşili, sarı, fuşya, pembe ve oranj gibi canlı renkleri tercih edenler ve Hawaii tarzı egzotik çiçek desenlerini sevenler Club Tropicana koleksiyonu ile çekici bir stile imza atabilirler.

Koleksiyonda havuz kenarında geçirilecek bir gün için eğlenceli mayolar üzerine giyilen kaftanlar, desenli veya tığ işi dantelli elbiseler şık formlarla bir arada sunulurken; bantlı sandaletler, büyük gözlükler ve şapkalar göz alıcı bir şıklığa vurgu yapacak. Yaz partilerinin vazgeçilmez parçalarından uçuk tonlardaki straplez elbiseler, pilili etekler, şık clucth'lar ve kolyeler ile yıldızların altında gecenin ışıltısını üzerinizde hissedeceksiniz.

"Hawaiian Paradise" - Mayıs - Haziran

Forever New, "Hawaiian Paradise" ile Hawaii adalarının cezbedici sahillerinden ilham alan Tropikal renklerin ve çiçek desenlerin hakim olduğu egzotik yaz hikayesini sunuyor. Koleksiyondaki Palmiye desenli elbiseler, şifon kumaşlarda hayat bulurken; maxi elbiseler yaz akşamlarında giyilebilecek şık modeller arasında yerini alıyor.

"Ocean Goddes" -Mayıs- Haziran

Okyanus renklerinin ferahlatıcı etkisiyle hazırlanan Forever New'un "Ocean Goddes" koleksiyonunda payetli kumaşlar dikkat çekiyor. Desenler arası renk geçişlerinde turkuvaz ve tonlarının ön planda olduğu elbise ve etekler bu yazın en beğenilen parçalarından olurken dökümlü bluzlar rahat ve şık bir görünüm yaratıyor.