"Feride"den ilham alan koleksiyon
MODA

"Feride"den ilham alan koleksiyon

Bendis, "Karadayı" dizisinde Bergüzar Korel'in canlandırdığı "Feride" rolünden ilham aldığı koleksiyonla tasarım dünyasında...

GÜNCELLEME TARİHİ: 28 Mart 2013

Karadayı dizisi yepyeni bir takı koleksiyonuna ilham verdi. Fenomen dizinin baş kadın karakteri Feride'nin zarafet ve şıklığını tamamlayan aksesuarları, kendini sıra dışı hissetmek isteyen tüm kadınlar için Bendis markası ile (lidyana.com'da) satışa sunuldu.

Bendis; hayatında her daim farklılıklar yaratan "Güçlü" ve "Özel" kadınlara, "çok özel" tasarımlar sunan yepyeni bir takı markası. Ay Tanrıçası Bendis'in adını taşıyan markanın ilk koleksiyonu ise, Karadayı dizisinin güçlü, kendinden emin, ilkelerinden taviz vermeyen kadın karakteri Feride'den yola çıkılarak hazırlanan aksesuar serisi oldu. Bir diziden ilham alarak ilk tasarım ürünlerini hazırlayan Bendis, aksesuar dünyasında yerini aldı.

Karadayı dizisinin Hakime Hanımı Feride'nin saçına taktığı yaprak tokayla (Feride Tokası) kısa sürede dikkatleri çeken Bendis'in Karadayı Koleksiyonu; Swarovski, inci ve doğal taşları altın ışıltısı ile bir araya getirerek tasarlanan zarif aksesuarlarıyla, güçlü kadınlara zamansız bir şıklık sunuyor.

Bendis'in tamamı el işçiliğiyle üretilen ve formlarıyla her dönemin modasına uyum gösteren küpe, kolye ve saç aksesuarları, en sade kombinleri bile sofistike ve cool bir stile dönüştürecek tasarımlarıyla lidyana.com'da satışa sunuluyor.