Takı ve aksesuar tasarım butiği "Clea"
MODA

Takı ve aksesuar tasarım butiği "Clea"

Nişantaşı yepyeni bir takı ve aksesuar tasarım butiğine ev sahipliği yapıyor.

GÜNCELLEME TARİHİ: 15 Nisan 2013

Takı ve aksesuar sektöründe 11 sene deneyime sahip olan Levana Zalma ve pazarlama sektöründe tecrübe edinen kızı Etel Zalma tarafından kurulan CLEA'da her ürün özenle seçilmiş.

Levana ve Etel Zalma'nın tasarımlarının yanı sıra CLEA'nın koleksiyonunda ünlü sanatçı Osman Ünver'in tasarımları da yer alıyor. Gümüş, altın ve rose kaplama, küpe, kolye, bilezik ve yüzüklerden oluşan parçalar gösterişli olduğu kadar yalın bir zevki de yansıtıyor. Kapılarını 2013'ün ilk günlerinde açan butikte, Ünver'in yağlı boya tabloları da satışa sunuluyor.

Güzel, özel ve farklı olan ürünlerin bir arada bulunabileceği butikte farklı tasarımcıların ürünlerine de yer veriliyor. Sürekli tasarımcıların ve tasarımların eklendiği CLEA'da saat ve ayakkabı aksesuarlarına da her gün yeni bir ürün ekleniyor.

CLEA'daki takılar sadece kadınlara hitap etmiyor, butikte erkekler için de bir koleksiyon yer alıyor. Butikteki en değerli parça ise pS One markasının tasarımı kuş şeklindeki pırlanta yüzük.

Müşterilerine iç tasarımıyla da samimi bir ortam sunan CLEA'da ürünlerin fiyatları 90 TL'den 8.000 TL'ya kadar değişiyor. CLEA, modern ve modaya uygun tasarım seven, takı ve aksesuarı vazgeçilmez olarak gören herkese hitap ediyor.