Tam üstünüze göre moda, bir tık ile her yerde!
MODA

Tam üstünüze göre moda, bir tık ile her yerde!

Tamustumegore.com, koleksiyonundaki modelleri ‘kişiye özel’ hazırlıyor ve Türkiye’nin her yerine ulaştırıyor!

GÜNCELLEME TARİHİ: 17 Mayıs 2013

Sezon kumaşları ve renklerinden oluşan 'Couture by Julia' koleksiyonunu modaseverlere sunan; 34 bedenden 50 ve üstü bedene her ölçüye özel hizmet veren Tamustumegore.com'un birbirinden şık giysi ve aksesuar seçenekleri şehirli kadınları bekliyor. Dünyada bir ilk olma özelliği taşıyan; ceketten bluza, elbiseden pantolona, şorttan eteğe, iç giyimden aksesuara geniş ürün seçenekleri sunan Tamustumegore.com, ilk alışverişe özel %20 indirim avantajıyla üyelerini, "provasız" şıklığın tadını çıkarmaya davet ediyor.

'Kişiye özel' şıklığın yeni adresi Tamustumegore.com, zengin renk, kumaş ve model seçenekleriyle şıklık ve zarafeti gardrobunuza taşıyor. Tamustumegore.com koleksiyonlarındaki her bir parça beden ölçülerine göre tek tek dikiliyor. Artık büyük beden giyen kadınlar da şıklıktan taviz vermeden renk ve desen seçebilme imkanına kavuşuyor.

Siteyi dünyadaki online satış sitelerinden ayıran en önemli özelliği ise, beden ölçülerine özel "provasız" dikim yapılırken tüketicilere doku ve renk seçme imkanı da sunması… İster 34 beden isterse 54 beden olsun; koleksiyondaki modeller, üyelerin istedikleri renk ve desende kumaş ile, bire bir vücut ölçülerine göre hazırlanıyor.

Tamustumegore.com, aynı zamanda sipariş sırasında koleksiyondaki modellerin kol boyu (kolsuz-yarım kollu…), etek boyu (mini, maxi…) ve dekolte-yırtmaç gibi özelliklerini de değiştirebilme olanağı ile "kişiye özel tasarım" hizmeti sağlıyor. Böylece, şık kıyafetler bulmakta zorlanan büyük beden giyen kadınların yanı sıra vücudunun çeşitli yerlerini beğenmeyen/ön plana çıkarmak istemeyenlerin de beğendikleri modelleri kendilerine adapte edebilme fırsatını sunuyor. Böylece; Avrupai kalıplarla üretilmiş giysiler arasında kendisine yakıştırdığı giysiler bulmakta zorlanan, ölçülerine, beden özelliklerine ve tercihlerine uyarlanabilecek koleksiyon arayışındaki kadınlar stillerini özgürce yansıtabiliyor.

Burada kalıplar özel; kalite ve fiyat standart!

Tamustumegore.com'un en büyük farklarından biri, dikilen bedene göre fiyatın değişmemesi. Yani, beden kalıbına göre fiyatlandırma tarih oluyor. 34 beden de giyseniz, 54 beden de; bir giysiye ödediğiniz bedel aynı oluyor. Her bir giysi deneyimli terziler tarafından kişinin bedenine özel dikildiğinden, özellikle büyük beden giyen kadınlar bedenlerine uygun giysiler için ekstra bedel ödemek durumunda kalmıyor. Modaya uygun koleksiyonların renk ve kumaş seçenekleriyle sunulduğu Tamustumegore.com, hem günlük yaşamda hem de özel davetlerde her beden ölçüsünde şıklık vaat ediyor.

Tamustumegore.com'dan alışverişin avantajları

Kullanıcılar siteye üye olduktan sonra, beğendikleri ürünleri, kumaş ve renk tercihleriyle birlikte kişiselleştirerek kendi beden ölçülerine uygun olacak şekilde siparişlerini verebiliyorlar. Üstelik, daha sonraki alışverişlerinde de sistemde kayıtlı olan vücut ölçüleriyle hızlıca alışveriş imkanı buluyorlar.

En özel kumaşları kullanan ve geniş renk seçenekleri sunan Tamustumegöre.com, kumaşları yakından incelemek isteyen ve online sipariş verenlere kumaş kartelasını göndererek ve sipariş öncesinde görerek ve dokunarak kumaş seçmelerini sağlıyor.