Mango'dan büyük beden koleksiyonu
MODA

Mango'dan büyük beden koleksiyonu

Mango, büyük beden kadınlar için Violeta koleksiyonu çıkartıyor...

GÜNCELLEME TARİHİ: 13 Aralık 2013

Barcelona, 9 Aralık 2013 - Mango, Violeta by MANGO'nun hayata geçirilmesi ile koleksiyonlarına bir yenisini daha ekliyor. İspanya'nın uluslararası giyim markası 40 ve daha üzeri bedendeki genç kadınlara açık ve basit bir mesajla moda sunmaya devam etmeyi amaçlıyor: "Bana yakışıyor ve bunu seviyorum".

Bu yeni projenin sırrı bedenden bedene değişen teknik doku detaylarına verilen önem ile modern ve daha fazlasını isteyen, çekici, seksi ve şık hissetmek isteyen kadınlara günün her anı için yüksek kaliteli bir koleksiyon sunabilme becerisi.

Sonuç olarak Violeta by MANGO'nun hedefi 40 ile 52 beden arası genç hedef piyasaya konforlu, feminen ve modern bir görünüş sağlamak üzere tasarlanan elbiselerle hitap etmek. Bunu başarabilmek için yeni koleksiyonun günün her anı için kapsamlı bir kıyafet ve aksesuar koleksiyonundan oluşan en moda ürünleri sunabilmek üzere bir arada çalışan farklı disiplinlere mensup 40 kişilik özel bir uzman ekibi bulunuyor.

Projenin sunumu, Ocak ayında başlayacak İlkbahar/Yaz 2014 koleksiyonunun tanıtımıyla eş zamanlı olarak gerçekleşecek. Koleksiyonda başlangıçta 400 model yer alacak, her ay yeni ürünler sunabilmek üzere yeni elbiseler bu koleksiyona eklenecek.

Yeni proje imgesi, sıcakkanlı ve hoşa giden bir ortam yaratmak ve eşsiz bir alışveriş deneyimi sağlamak üzere yalnızca mağaza teşhir ekipmanlarındaki ve dekorundaki doğal malzemeler kullanılarak oluşturuldu.

Violeta by MANGO'ya yönelik genişleme planı MANGO'nun en büyük 6 pazarında başlatılacak: Fransa, Almanya, İtalya,Türkiye, Rusya ve İspanya; ilk mağaza ise İspanya'da açılacak. Koleksiyon aynı zamanda Avrupa, Rusya ve Türkiye'deki online mağazalarda da bulunacak. Yılın ilk yarısı için 50 adet perakende outlet mağazası açılması öngörülmekte. Yılın ikinci yarısı için ise yine 50 mağaza daha açılacak. Hedef 2014 sonu itibariyle yaklaşık 350 m2 büyüklüğünde 100 adet mağazanın açılması. Sonuç olarak bu koleksiyon var olan mağazalardaki mevcut koleksiyonlarla birlikte ya da ayrı mağazalarda sergilenecek.

Yeni koleksiyon Violeta by MANGO ürünleri, tüm seçili mağazalarda ve online olarak 15 Ocak'tan itibaren satışta olacak.