Gelin olmuş gidiyorsun, Miss Piggy!
MODA

Gelin olmuş gidiyorsun, Miss Piggy!

Miss Piggy, yeni Disney filmi 'Muppets Aranıyor'un kıyafetleri için tasarımcı Vivenne Westwood'la anlaştı. Acaba Kurbağa Kermit sonunda “Evet” diyecek mi?

GÜNCELLEME TARİHİ: 13 Şubat 2014

Sonunda! Miss Piggy, uzun ve bol yıldızlı bir Avrupa turunu kapsayan, yeni Disney filmi "Muppets Aranıyor" ile ekranlara geri döndü.

Filmin Avrupa çekimlerinde romantizme kapılan Miss Piggy, Kermit'i yıllardır evliliğe ikna etmeye çalışıyordu. Peki Yüce Diva, 13 Haziran 2014'de vizyona girecek olan filmde ne giydi? Moda ikonunun giysileri, Vivienne Westwood tarafından tasarladı. Buna, düğün için hazırlanmış, beyaz ve mükemmel bir elbise de dahil… tabii eğer bir düğün olursa.

Miss Piggy "Vivienne Westwood harika biri – tıpkı benim gibi" diyor. "Yeni filmim "Muppets Aranıyor" için ondan gelinlik tasarlamasını rica ettiğimde çok heyecanlandı, ben de heyecanlandım. Ama Kermit konusunda pek emin değilim."

Filmde Miss Piggy, Vivienne Westwood imzalı, uzun, fildişi bir gelinlik giyiyor. Geri dönüştürülmüş plastik şişelerden yapılmış payetlerle süslenen korse detaylı gelinliği, fildişi tül bir duvak tamamlıyor.

Piggy filmde yer alan diğer kıyafetleri için de tasarımcıyı seçti. Balıksırtı dokunuşlu Harris Tweed bir kaban ve onu tamamlayan bere, filmin Londra Kulesi sahnesinde kullanıldı.

Miss Piggy ayrıca, filmde kullanılmak üzere uzun, gümüş rengi, elle dokunmuş çiçekli dantelden bir gece elbisesi seçti. Herkesin kafasındaki soru ise şu: Miss Piggy'nin rüyalarındaki Vivienne Westwood tasarımıyla yürüdüğünü ve Kermit'le evlendiğini "Muppets Aranıyor" filminde görebilecek miyiz?

Miss Piggy bize "Bunu öğrenmek için filmi izlemelisiniz" diyor.