B Point’ten yılan figürlü koleksiyon
MODA

B Point’ten yılan figürlü koleksiyon

Mücevher ve aksesuarlarını B Point markası ile sunan Bilgün Dereli, doğadaki formlardan ilham alarak hazırladığı koleksiyonlarına yenisini ekliyor.

GÜNCELLEME TARİHİ: 19 Şubat 2014

Yeni koleksiyonda yılan figürlü takı ve aksesuarlar, modern kesimleri ve çarpıcı tasarımlarıyla mücevher tutkunlarının vazgeçilmezi olmaya aday. Zorlu Center B Point mağazasında görücüye çıkan koleksiyonda, pırlantalarla bezeli 18 ayar altın yılan figürlü yüzük, bileklik ve küpeler dikkat çekiyor.
Koleksiyonun öne çıkan parçaları arasında Sarah Jessica Parker ve Jennifer Lawrence gibi Hollywood yıldızlarının özellikle kırmızı halı stillerinin tamamlayıcısı, 'handcuff' tasarımlar yer alıyor. Gece kıyafeti ve özel davet kombinasyonlarında tüm dikkatleri üzerine çekecek parçalardan oluşan koleksiyon, bu stili yakalamak isteyen moda severlerin bir numaralı tercihi olacak. 2003'ten bu yana yaratıcılığı, kaliteli işçilikle buluşturarak mücevhere dönüştüren Bilgün Dereli, her yaşa ve stile hitap eden özgün modellerini Zorlu Center B Point mağazasında modaseverlerle buluşturuyor.