Armani'den zarif kapanış
MODA

Armani'den zarif kapanış

Milano Moda Haftası'nda önceki gün Dolce&Gabbana podyuma masalsı bir atmosfer kurarken dün de Armani grinin ve yeşilin tonlarıyla haftaya zarif bir kapanış yaptı.

GÜNCELLEME TARİHİ: 25 Şubat 2014

Armani'nin sunumunda 2014-2015 sonbahar/kış modasının en trend ikilisi pantolon ceket takımlar arka arkaya dizildi. Takımları gösterişli kürkler tamamlıyordu. Dolce&Gabbana ise önceki gün podyuma adeta masal seti kurdu. Modeller kâh ortaçağ şövalyelerinin giydiklerine gönderme yapan metalik üst parçalar ve başlıklar, kâh üzerinde kurt baskısı olan bulüzler ve kırmızı başlıklarla çıktı seyircilerin karşısına. Tüm bu masalsı göndermelere fon olaraksa puslu bir orman dekoru, tasarımlara fon olarak kullanıldı.



Kıyafetlere kurt, baykuş, masalların gizemli kapılarını açan dev anahtarlar ve sincap figürleri baskı olarak yerleşirken hemen hemen tüm ayakkabılar da gösterişli taşlarla kaplanmıştı. Moda blogger'ı Simon Glazin D&G'nın bu büyüleyici çıkışını şöyle yorumluyor: "Domenico ve Stefano (tasarımcılar) sayesinde bir kere daha tavşan deliğine, Dolce ve Gabbana'nın sihir ve gizem dolu dünyasına yuvarlandık."