Buse Terim'in koleksiyonu satışta
MODA

Buse Terim'in koleksiyonu satışta

Türkiye’nin en çok takip edilen moda blog yazarı ve www.buseterim.com.tr’ nin kurucusu Buse Terim, Buse for DESA adını verdiği kapsül koleksiyonu, Desa mağazalarından önce 14 Mart tarihinden itibaren ön sipariş verebileceğiniz www.desa.com.tr’ de!

GÜNCELLEME TARİHİ: 14 Mart 2014

Ünlü deri markası "Desa" ile işbirliği yapan Buse Terim bir ilke imza attığı Buse for DESA projesinde oldukça çarpıcı modelleri ön plana çıkarıyor. Deri ceket, ayakkabı, çanta, bileklik gibi tamamı deri ürünlerden oluşan bu kapsül koleksiyonunda Buse Terim' in en çok sevdiği renk olan pembe dikkat çeken detaylar arasında yer alıyor. Su yeşili, kum rengi ve siyah gibi renklerin de ağırlıklı olduğu koleksiyonda her bir ürüne "Buse" kelimesinin dünya dillerinde kullanımı isim olarak verildi.

Genç, renkli, esprili ve dinamik BUSE for DESA koleksiyonuna, tüm moda severlerin büyük ilgi göstermesi ve koleksiyonun geniş kitlelere ulaşması bekleniyor. Ön sipariş verecek olan ilk 5 kişi, 3 Nisan tarihinde yapılacak tanıtım organizasyonuna davetiye kazanıp Buse Terim ile tanışma fırsatı bulacak.