Yaz indirimi dagistore.com’da
MODA

Yaz indirimi dagistore.com’da

10-11 Haziran’da dagistore.com’da daha önce görülmemiş bir fırsat sizleri bekliyor. İki günlük özel kampanyada tüm yeni sezon Dagi pijama, konfeksiyon ve plaj ürünleri yüzde 50 indirimli!

GÜNCELLEME TARİHİ: 9 Haziran 2014

30 yıldır Türkiye'nin en sevilen markalarından olan Dagi, yaz aylarının başladığı şu günlerde tüketiciler için çok özel bir fırsat sunuyor. İç giyim, ev konfeksiyonu ve plaj giyiminde kadın, erkek ve çocuk ürünleriyle tüm ailelerin tercihi olan Dagi'nin tüm ürünlerinde geçerli olacak yüzde 50 indirim için tek yapmanız gereken www.dagistore.com 'a tıklamak! Ayrıca seri sonu ve eski sezon ürünlerde ise yüzde 50 indirime ek olarak ekstra yüzde 25 indirim daha bulunuyor.

İç giyimde Dagi farkı

Kendini özel hissetmek isteyen kadınların uğrak yeri DAGİ, siyah Fransız danteli ve şifonun bir araya geldiği takımlarıyla, hem şıklığı hem rahatlığı bir arada sunuyor. Pul payet işlemeli geniş ürün yelpazesiyle, aranılan her şeyin bulunduğu koleksiyonda, beyaz takım grubunda gelinlere özel tasarlanan modeller, romantizmi yaşatan pastel tonlarının en zarif modelleri yer alıyor.

Dagi spor ve basic iç giyim ürünleri ise yüzde 100 pamuklu kumaşlardan üretiliyor, nefes alan yapısı sayesinde terin vücuttan atılımı hızlanıyor, hep kuru ve sağlıklı kalmayı sağlıyor.

Dagi ile 2014 yazı kusursuz geçecek!

Hem kalitesi hem tasarımıyla dikkat çeken bikini, mayo, mayokini, tankini, pareo, yüzücü mayoları ve marin mayo gruplarından oluşan Dagi koleksiyonu, bu yaz tüm tatil beldelerinin vazgeçilmezi olacak!

Canlı fuşya ve turkuazdan mavinin tonlarına, neon sarı ve turuncudan pastel renklere, leylak ve mor tonlarından geleneksel siyah, beyaz, gri ve laciverte kadar uzanan geniş yelpazesi ve çabuk kuruyan kumaşıyla, modern çizgiler ve şık tasarımlara sahip Dagi 2014 Mayo Koleksiyonu her kesime uygun.

Evde Dagi rahatlığı

Pijamaları, gecelikleri ve ev giyimi ile de yılların vazgeçilmez markası Dagi, 2014 pamuklu, modal ve keten kumaşlarla hazırlanan Dagi Uyku ve Ev Konfeksiyonu koleksiyonuyla kaliteyi şıklıkla birleştirirken rahatlığı stille harmanlamayı unutmuyor. Pamuklu, keten, modal ve mikro modal kumaştan üretilen pijama takımları, gecelikler ve sabahlıklar hem sağlıklı hem yıpranmaya karşı dayanıklı oluşlarıyla da tüketicilerin tercihi durumda. Kısa kol, şort ve üçlü pijama takımlarının yanı sıra şık çeyiz grupları ve eşofmanlarıyla da Dagi, her yaşa hitap eden ürünler sunuyor.

Dagi erkek koleksiyonuyla da fark yaratmaya devam ediyor. Pijamadan eşofmana, iç giyimden mayoya, şort takımlardan sabahlıklara kadar geniş yelpazesiyle modal ve pamuklu kumaşın rahatlığını, sağlık ve şıklıkla birleştiriyor.