Armani Collezioni bu sezon da göz alıcı
MODA

Armani Collezioni bu sezon da göz alıcı

Günlük giyimde elegan ve sportif şıklığı yakalamak isteyen bayanlar için inovatif çözümler sunan koleksiyon, dinamik bir yaşam tarzına uyum sağlayabilecek özellikleri tüm parçalarında taşıyor.

GÜNCELLEME TARİHİ: 12 Ağustos 2014

Armani Collezioni' nin yeni sezon koleksiyonunda ipek astarlar, rafine iç detaylar, kontrast renkler, renkli yünler ve kabartmalı yüzeylere sıkça rastlanıyor. Geometrik şekillerin ve ince çizgilerin yarattığı illüzyon, koleksiyonun göz kamaştıran özelliklerinden biri.

Günün her anında şıklığı elden bırakmayacak bayanlar için kaşmir paltolar ve üç boyut etkili kabanlar da bu sezonun vazgeçilmezleri arasında yerini alıyor. Soğuk kış aylarının olmazsa olmaz parçaları arasında yer alan kürkler koleksiyonu zenginleştirirken yumuşak ama güçlü bir dokunuş da hırka ve ceketlerle sağlanıyor.

Armani Collezioni' nin gece koleksiyonu da içindeki göz alıcı modeller ile kadınlara hayallerini süsleyen zarafeti sunuyor. Feminen çizgilerle süslenen yerlere kadar uzanan elbiselerin yanında 1920'li yılların atmosferini yansıtan elbiseler de ister örgü ceketlerle ister kabanlarla kombinlenerek şıklık katabileceğiniz parçalar arasında.