Buse Terim’in yeni mobil uygulaması
MODA

Buse Terim’in yeni mobil uygulaması

Buse Terim’in, 3 günde 15.000 kişiye ulaşan yepyeni mobil uygulaması “Buse on the Go”, yeni ürünler, en son trendler ve en yeni kombin önerilerini tek bir platformda buluşturuyor.

GÜNCELLEME TARİHİ: 26 Ağustos 2014

Türkiye'de lifestyle kategorisinde Facebook'u da geride bırakarak 3. sıraya yerleşen "Buse on the Go" mobil uygulaması, moda tutkunlarına vazgeçemeyecekleri bir deneyim sunuyor.

Türkiye'nin en çok takip edilen moda blogu yazarı ve www.buseterim.com.tr'nin kurucusu Buse Terim'in,
takipçilerine ve moda tutkunlarına yeni sürprizi "Buse on the Go" mobil uygulaması en son moda akımları ile
tarzınızı bulmanız ve stilinizi keşfetmeniz için yeni ilham kaynağınız olacak.

Ücretsiz olarak "Buse on the Go" adıyla Appstore ve Google Play Store'dan yüklenen bu uygulama İos ve Android işletim sistemine sahip telefon ve tabletler ile kolayca dünyanın her yerinde kullanabiliyor. Havanın günlük durumuna göre giysilerinizi belirleyebilir, moda takviminden en önemli gelişmeleri takip edebilir ve hatta ilgi odağı olan tüm ürünleri inceleyebilirsiniz. Mobil uygulama daha ilk 3 gününde tam 15.000 kişi tarafından indirilerek, Türkiye genelinde lifestyle kategorisinde Facebook'u da geride bıraktı ve uygulamalar listesinde 3.sıraya yerleşti.

Tüm dünyada gidilebilecek en güzel yerleri, seyahat deneyimlerini ve trenleri parmaklarınızın ucuna getiren
"Buse on the Go" mobil uygulaması, aynı zamanda modunuza ve renginize göre seçebileceğiniz birbirinden farklı kombin önerileriyle de, evden çıkarken en büyük yardımcınız olacak.
Tüm moda tutkunlarının sahip olması gereken bu uygulamaya Facebook hesabınla giriş yap, en yeni stilleri keşfet, ürünler hakkında detaylı bilgi sahibi ol, Buse Terim'in seyahat fotoğraflarından ilham al ve çok daha fazlası için yepyeni bir deneyim olan Buse on the GO ile modayı keşfet!