Michael Kors defilesini canlı izle
MODA

Michael Kors defilesini canlı izle

New York Fashion Week kapsamındaki ilkbahar 2015 Michael Kors defilesi canlı canlı izlenecek

GÜNCELLEME TARİHİ: 8 Eylül 2014

Michael Kors, ALL ACCESS KORS mikrositesini İlkbahar 2015 defilesiyle birlikte hizmete sunuyor. Site, ilk olarak NewYork Moda Haftası kapsamında 10 Eylül 2014, Çarşamba günü saat 17:00'de NewYork'taki Spring Stüdyoları'nda gerçekleşecek olan defileyi canlı olarak moda tutkunları ile buluşturacak.
Michael Kors, konuyle ilgili değerlendirmesinde, 'Defilelerimizdeki enerjiyi ve heyecanı dünya çapındaki izleyicilerimizle buluşturmak bizler için gurur verici. Her sezon bu deneyimi daha çekici hale getirmek için yeni yollar keşfediyoruz. Bu yıl mikrositemize eklediğimiz içerik sayesinde izleyicilerimize hem defile anında, hem de sonrasında koleksiyonumuzu hiç olmağı kadar yakından izleme şansı sunuyoruz' dedi.

Tüm akıllı telefon ve tabletlerden izlenebilecek defileden önce kullanıcılar http://live.michaelkors.com sayfası üzerinden LCV yaparak,kişisel dijital takvimlerine organizasyon hatırlatması ekleyebilecek. Seçilen kombinler ve aksesuarlar mikrositeye eklenerek, defilenin tüm detaylarını yansıtacak. Defile günü boyunca ve daha sonrasında showla ilgili içerikler, kamera arkası görüntüler, defilede kullanılan aksesuarların ve parçaların nereden ilham alınarak tasarlandığıgibi bilgiler markanın içerik sayfası olan Destination Kors üzerinden takip edilebilecek.

Sosyal medya kullanıcıları mikrosite içindeki butonlar sayesinde,Facebook, Twitter ve Instagram gibi sosyal medya hesaplarındanshow ile ilgili paylaşım yapmanın yanı sıra, #AllAccessKors ve #MichaelKors hashtaglerini kullanılarakfotoğraf paylaşımı yapılabilecek.
Ayrıca bu yıl bir diğer yenilik olarak, Weixin ve Wechat sosyal platformlarında yenilikçi, kişiye özel uyarlanabilir bir kampanya yer alacak. Defileden önceki 6 gün boyunca gerçekleştirilecek kampanya süresince Weixin ve Wechat, kullanıcıları Michael Kors ve All Access Kors deneyimini yaşamaya davet edilecek. Kullanıcılarınkendi isimleri ile giriş yaparak,kendi All Access Kors görüntülerini resimler yükleyerek veya selfie çekerek yapacakları paylaşımlar, New York ışıkları ve gökdelenlerini de içeren bir silüet biçimini alacak.Aynı zamanda Michael Kors defilesi,Weixin ve Wechat üzerinden canlı yayınla izlenebilecek.

Web sitenize veya bloğunuza Michael Kors 2015 İlkbahar defilesininin canlı yayını yüklemek için aşağıdaki linki kullanabilirsiniz.

http://blive-admin.bproductions.com/support/embeds/OTA1/distro

Facebook veya Twitter'a yüklemek için ise aşağıdaki linki kullanabilirsiniz.
http://live.michaelkors.com

Ayrıntılı bilgi için:
ALL ACCESS KORS Live Stream: http://live.michaelkors.com
Destination Kors: http://www.destinationkors.com/
Michael Kors on Facebook: http://www.facebook.com/michaelkors
@MichaelKors on Twitter: http://twitter.com/michaelkors
@MichaelKors on Instagram: http://instagram.com/michaelkors
Michael Kors on Pinterest: http://pinterest.com/michaelkors.com
@MichaelKors on Weibo: http://weibo.com/michaelkors
Search for "Michael Kors" on Weixin and WeChat
Join the conversation: #AllAccessKors #MichaelKors