Dice Kayek’e özel bir ödül
MODA

Dice Kayek’e özel bir ödül

Türkiye’nin dünyaca ünlü moda markası Dice Kayek, bu yıl ilk kez düzenlenen ve 300'den fazla filmin yarıştığı Milano Fashion Film Festivali'nde Marie Schuller'in yönettiği, Ece Ege'nin stylingini yaptığı "Noir" filmi ile "Best Styling" ödülünü kazandı.

GÜNCELLEME TARİHİ: 18 Eylül 2014

Milano Moda Film Festivali, bu yıl ilk kez dünyadan 300'den fazla filmin katılımı ile 14-15 Eylül tarihlerinde gerçekleştirildi. Wes Anderson & Roman Coppola'nın yönettiği Prada'nın filmi "Castello Cavalcanti", Bruno Aveillan'in yönetmenliğindeki Cartier'in filmi "Odyssey" gösterimi yapılan filmler arasında yer aldı.

Festivaldeki filmler aralarında efsanevi İtalyan moda editörü Franca Sozzani başkanlığında Claudia Donaldson, Tim Blanks, Luca Guadagnino ve Jane Reeve gibi ünlü İtalyan moda dergilerinin genel yayın yönetmenlerinin yer aldığı seçkin bir jüri tarafından değerlendirildi.



Filmlere, en iyi yönetmen, en iyi tasarımcı, en iyi styling, en iyi sanat yönetmenliği, en iyi kayıt, en iyi düzenleme, en iyi müzik, en iyi genç yönetmen, en iyi moda filmi gibi 9 farklı kategoride ödül verildi.
Yapılan değerlendirme sonucunda Dice Kayek, Marie Schuller'in yönettiği, Ece Ege'nin stylingini yaptığı "Noir" filmi ile "Best Styling" ödülüne layık görüldü.