Sephora yeni yıl coşkusu tarihi Beyoğlu Tramvayı’nda!
MODA

Sephora yeni yıl coşkusu tarihi Beyoğlu Tramvayı’nda!

Güzellik denince akla gelen marka Sephora, İstanbul denince akla ilk gelen Beyoğlu tramvayı ile yeni yılı erken karşılıyor.

GÜNCELLEME TARİHİ: 19 Aralık 2014

Sephora İstanbul Beyoğlu tarihi tramvayını eğlenceli yeni yıl ruhu ile süslüyor! 20 ve 27 Aralık 2014 tarihlerinde 13:00-18:00 saatleri arasında gezecek olan tramvayın içerisinde gününüze neşe katacak bir müzik grubu bulunurken, Sephora Makyaj Artisti Sephora deniz kızına yeni yıla özel makyajlar yapacak. Kurulacak ekranlar sayesinde herkesin makyaj yapımı yakından izleyebileceği tramvayda yeni yıl makyaj önerilerini herkese ilham verecek.

Sephora tramvayı ile selfie'ni çek hediyeni al!
Sephora tramvayı ile selfie'sini çekip Sephora Türkiye sosyal medya hesaplarında #sephorahediyeokyanusu etiketi ile paylaşıp paylaşımını İstiklal Demirören Sephora mağazada bulunan deniz kızına gösterenler sürpriz hediyelerini anında alabiliyor.

Event gününe özel İstiklal Sephora'da 2. Ürüne %40 indirim!
Ayrıca tramvayın geçtiği Taksim'de bulunan Sephora Demirören mağazasında Made In Sephora markalı ürünlerde event gününe özel ikinci ürüne %40 indirim yeni yıl hediyesi alacaklar için güzel bir fırsat sunuyor.