Intimissimi buz pistini yakacak!
MODA

Intimissimi buz pistini yakacak!

Tutkulu opera aryalarının modern pop şarkılarıyla harmanlanarak buz pistinde muhteşem bir şova dönüştüğü Intimissimi on Ice, bu yıl 9-10 Ekim’de Arena di Verona’da!

GÜNCELLEME TARİHİ: 12 Ağustos 2015

Intimissimi on Ice, günümüzün en etkili modern pop şarkılarını gelmiş geçmiş en tutkulu ve coşkulu klasik opera aryalarıyla buz pisti üzerinde bir araya getiriyor. Tarihi Arena di Verona'nın büyüleyici atmosferinde muazzam bir şov bizleri bekliyor!

Dünyaca ünlü artistik buz patenciler Karolina Kostner ve Stephane Lambiel bir araya gelerek güçlerini birleştiriyor ve bu sene de harika bir şova hazırlanıyor.

Intimissimi on Ice'ın bu seneki teması "Gölgeler ve Işıklar"

Tarihi Arena di Verona, gölge ve ışık oyunları, orkestra, canlı performanslarla aryalar ve günümüz pop şarkılarıyla muazzam bir şova sahne olacak.

Geçtiğimiz sene ilki yapılan şov, Pharrell'in sahneye çıkmasıyla start alan Intimissimi on Ice'ın bu seneki yıldız ismi ise İngiliz şarkıcı ve söz yazarı Ellie Goulding.

Intimissimi on Ice'ın bu seneki kostümleri sıra dışı ve özgün tasarımcı Patricia Field'a ait. Patricia Field'ın, Intimissimi Sonbahar/Kış 2015 koleksiyonundan esinlenerek hazırladığı kostümler, şovun atmosferi ve hikayesini öne çıkaran detaylarla bezenerek hem göze hem de kulağa hitap eden bir şölene dönüşen şovun yıldızları olacak.