Alaçatı'nın farkı 'Bazen'
MODA

Alaçatı'nın farkı 'Bazen'

“Bazen Alaçatı”, birbirinden farklı tasarımcıları yaz aylarının uğrak yeri Alaçatı’da bir araya getirerek tüm Türkiye’ye tanıtıyor.

GÜNCELLEME TARİHİ: 18 Ağustos 2015

Yaz aylarının vazgeçilmez tatil noktalarından Alaçatı, eşsiz doğal güzelliklerinin yanı sıra alternatif mekanlar sunmaya devam ediyor.

Özel ve hikayesi olan ürünler "Bazen Alaçatı"da buluşarak yeni tasarımcılara ve koleksiyonlara ilham kaynağı oluyor.

Bir yandan da farklı ve alternatif tasarımlar peşinde olan bizleri de Alaçatı'ya sürüklüyor.

Farklı disiplinlerde çalışan tasarımcıları ve sanatcilari bir araya getiren "Bazen" açıldığından bu yana Alaçatı'nın en popüler uğrak noktalarından biri haline geldi ve sanatçılara, tasarımlarını sunmak için eşsiz bir ortam sağliyor.

Sanat, tasarım ve dekorasyonun yanı sıra kıyafet ve mücevher ile ilgili farklı tasarımları "Bazen Alaçatı"da bulmak mümkün. Ozellikle Türk tasarımcılara yer veren "Bazen', el yapimi takilar, özel tezgahlarda dokunmuş kiyafetler ve eşi benzeri olmayan ürünleri bir çatı altında topluyor.

Tasarımcı ve sanatçıların eserleri "Bazen" konseptine uygun olarak her sezon değişiklik gösteriyor.

Farklı tasarımcılara yer veren Bazen Alacati'da bu sezon White Posture, Zeyyn Boho Vesper, LifeistCo, CallaBreeze ve Sadekar Mucevher gibi yeni çıkış yapan tasarımcıların yanısıra Urart Mucevher, Birsen Canbaz Seramik, Tina Varon ve Zeynep Erol 'un bronz heykelleri de bulabilirsiniz.
Bu sezon bir yeniliğe daha imza atan Bazen Alacati'nin kurucusu Banu Maga, Urart '72 Vintage koleksiyonuyla başlayan "Tasarımcı Buluşma Günleri"ne Agustos ayi boyunca Sadekâr Mücevherleri ve Zeyyn ile devam ediyor.