İkinci el alışveriş partisi: Blogger Bazaar
MODA

İkinci el alışveriş partisi: Blogger Bazaar

Blogger Bazaar 7 ile eğlenceli bir alışveriş deneyimi yaşayın! Uygun fiyatlı ikinci el pazarı sektörüne yön veren Blogger Bazaar, bugüne dek ağırladığı binlerce misafirini en sevdiği blog yazarlarıyla buluşturmaya devam ediyor.

GÜNCELLEME TARİHİ: 4 Kasım 2015

Blogger Bazaar 7 ile yeni blogger ve markalar 15 Kasım'da Steigenberger Istanbul Maslak Hotel'de!

Giyim stilleri ile takipcilerine online stil danışmalığı veren Moda ve Stil blogları kendi dolaplarını sevenleriyle buluşturuyor. Birçok moda blogu yazarını biraraya getiren etkinlik Blogger Bazaar bu sene "7"sıyla alışverişseverlerle buluşuyor.

Geçtiğimiz seneler başlayan alışveriş serüvenini yedinciyle devam ettiren Blogger Bazaar, bu kez alışveriş tutkunlarını Steigenberger Istanbul Maslak Hotel'e davet ediyor. Uygun fiyatlı ikinci el pazarı sektörüne yön veren Blogger Bazaar, bugüne dek ağırladığı binlerce misafirini en sevdiği blog yazarlarıyla buluşturdu. Sosyal medya takipçilerinin gardıroplarında olmasını istediklerini tüm ürün çeşitlerine yer veren Blogger Bazaar'ın yeni yol arkadaşları moda, life style, anne-çocuk ve fotoğraf gibi pek çok konuda yazı yazan blogger'lar olacak.



Alışveriş, moda, güzellik, teknoloji gibi pek çok farklı konuda blog yazarlarını hem takipçileriyle hem de büyük markalarla bir araya getiren bu etkinlik festival tadında bir alışveriş deneyimi yaşatıyor. Tüm gün gerçekleşen etkinlikleri yakından görmek için 15 Kasım Pazar günü 11:00-18:00 saatleri arasında Steigenberger Istanbul Maslak Hotel'e uğrayın.