Tamer Kurter'in öğrencileri Style Fashion Outlet'de
MODA

Tamer Kurter'in öğrencileri Style Fashion Outlet'de

Style Fashion Outlet Türkiye'nin gelecek vaat eden modellerine kapılarını açtı.

GÜNCELLEME TARİHİ: 4 Aralık 2015

Türkiye'de lüks segmentte yer alan outlet mağazacılığa yeni bir anlayış getiren Style Fashion Outlet, Nisbetiye On mağazasının kapılarını, Türkiye ve dünyada sayısız model yetiştirmiş olan ünlü Koreograf ve Sanat Yönetmeni Tamer Kurter ve öğrencilerine açtı.

İş, sanat, moda ve sosyete camiasına dünyanın en ünlü 100 markasını tek çatı altında sunarak Türkiye'de bir ilki gerçekleştiren Style Fashion Outlet, Nisbetiye On mağazasında moda dünyasına adım atmaya hazırlanan genç yeteneklere sayısız model yetiştirmiş ünlü Koreograf ve Sanat Yönetmeni Tamer Kurter eğitmenliğinde kapılarını açtı. Tamer Kurter Model Okulu'nun ilk dönem öğrencileri uygulamalı ders ve ilk defile tecrübeleri için Style Fashion Outlet'e konuk oldu.




Style Fasihion Outlet Nisbetiye On mağazasında yaklaşık iki saat internet modelliğinden prova mankenliğine teorik eğitim veren Tamer Kurter, öğrencilerinin Style Fashion Outlet mağazasında 100'den fazla dünyaca ünlü markalardan kombin yapmalarını istedi. Öğrencilerin seçtiği kombin markaların arasında Cesare Paciotti, Alessandrini, Alberto Guardiani, Byblos, Michael Kors, Maano, Armani ve River yer aldı. Kombinlerin tamamlanmasının ardından öğrenciler, aralarında Style Fashion Outlet Yönetim Kurulu Üyesi Mine Tozlu, Pazarlamadan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Zeynep Aşkın Korkmaz ve İnternet Sitesi Müdürü Sibel Eroğlu'nun da bulunduğu bir kitleye defile yaptılar.




Öğrencilere ayda bir Style Fashion Outlet şansı

Türkiye'de modelliğin önemine değinen Style Fashion Outlet Yönetim Kurulu Üyesi Mine Tozlu, "Genç yeteneklere kapımızı açmış olmaktan gurur duyuyoruz. Ünlü Koreograf Tamer Kurter öğrencilerine ayda bir defa mağazamızda eğitimleri uygulamalı olarak verecek. Dönem sonunda kokteyl eşliğinde küçük defile organizasyonumuz gerçekleşecek" dedi.




"Style Fashion Outlet'in ayrıcalığı çok markayı tek çatı altında toplaması"

Koreograf ve Sanat Yönetmeni Tamer Kurter ise, Style Fashion Outlet'i seçmelerinin nedenini şöyle açıkladı: "Türkiye'de birçok mağaza ve marka mevcut ancak Style Fashion Outlet'in ayrıcalığı ve önemi 100'den fazla dünyaca ünlü markayı aynı çatı altında toplamış olması. Bu öğrencilere aynı anda çok sayıda ünlü markadan oluşan ürünlerle kombin yapma şansı tanıyor" dedi.

Dünyaca ünlü markaları giyme ve onları sunma şansını bulan öğrenciler, yine bu çok özel kombinlerle fotoğraf sanatçısı Aytaç Yamaç'ın objektifine poz verdiler. Tamer Kurter'in ajansından, 2009 Best Model Türkiye ve Avrupa 1.'si İlhan Şen de model adayları ile deneyimlerini paylaştı.



2009 senesinde Sofya'da gerçekleştirilen "Best Model of The World" yarışmasında 70 ülkeden 140 modeli aynı sahnede dev bir şovla hazırlayarak alanında bir dünya rekoru kırmış olan Tamer Kurter, aralarında Best Model, Mister Star Model gibi yarışmaların ve birçok uluslararası defilenin koreografisini üstlenerek, 4 kıtada 20'nin üzerinde ülkede çalışmalarını gerçekleştirdi.