USPA klasiği, retro klasiği ile birleşti
MODA

USPA klasiği, retro klasiği ile birleşti

U.S. POLO ASSN., yalın çizgisinden ödün vermeden klasik U.S. Polo Assn. stilini doğanın renkleri ve retro trendiyle birleştirdiği yepyeni iki farklı temadan oluşan 2016 – 2017Sonbahar Kış koleksiyonunu beğeninize sunuyor.

GÜNCELLEME TARİHİ: 26 Eylül 2016

Markanın özünü oluşturan kurumsal kırmızı-lacivert-beyaz renklerin hakim olduğu American Cup koleksiyonu ve sezonun trend renk ve desenlerini markanın kendi tarzı ile harmanladığı Silver Cup koleksiyonu. American Cup koleksiyonunda kullanılan kurumsal kırmızı, bu sezon trendlere uygun şekilde bordoya dönüyor. Silver Cup'ta ise sezonun en güçlü parçalarını oluşturan çiçek desenlerine toprak ve güneş renklerinin yanı sıra hardal eşlik ederken, grafik desenli parçalarda gri ve metalik renkler eklenerek koleksiyonu farklılaştırıyor. U.S. Polo Assn. koleksiyonunda denim, gündelik tarzın vazgeçilmezi kazak, hırka, trençkot ve gömlekler sezonun kurtarıcı parçaları…

RENKLİ DETAYLAR

U.S. Polo Assn. Sonbahar-Kış koleksiyonunda, grafik desenlerde öne çıkan nokta ve geometrik şekil kullanımları ile fark yaratiyor. Metalik renklerin kullanımı dışında karın beyazlığına karşı kırmızı Polo topunu anımsatan köknar yeşili, zengin altın ve yumuşak gri tonlar da koleksiyona ayrı bir ışıltı, parlaklık ve hareketlilik katıyor. Koleksiyonda kullanılan hardal rengi de hiç olmadığı kadar iddialı.