Tasarımcı Vanessa Sason yeni yıl için dolabını açtı
MODA

Tasarımcı Vanessa Sason yeni yıl için dolabını açtı

Elden ele modanın en stil sahibi ve güvenli halini sunan alışveriş uygulaması Dolap ‘ın bu ayki yeni yıl alışveriş konuğu; Raisa&Vanessa markasının ünlü tasarımcısı Vanessa Sason.

GÜNCELLEME TARİHİ: 20 Aralık 2016

Vanessa Sason'un eklektik ve bohem tarzının yansıması olan kıyafetleri Dolap'ta moda severlerin beğenisine sunuluyor. Dolap ayrıca; Ücretsiz kargo hizmetiyle elden ele modayı daha hızlı ve pratik hale getiriyor.

Bir ay boyunca açık olacak Vanessa Sason dolabında yeni yıl için uygun fiyatlı tasarım kıyafetler ve aksesuarlar ön planda. Ayrıca dolapta, Raisa&Vanessa markasının özgün tasarımlarına da ulaşılabilir fiyatlar ile sahip olmak mümkün olacak. Dolap, Türkiye'nin ilham verenlerinin dolaplarını açmaya ve stiliyle ilham verenlerin stil sırlarına tüm moda severleri dahil etmeye devam edecek. Dolap uygulaması AppStore ve Google Android'den indirilebilir. Ücretsiz kargo ve güvenilir alışveriş deneyimi için Dolap.com; 100 binden fazla hit moda ürününü ulaşılabilir fiyatlar ile moda severlerin beğenisine sunuyor.

Peki, bu Dolap'ta ne var: Vanessa Sason
1 ay boyunca satışta olacak dolapta, Raisa&Vanessa markalı 20 parça, payetli gece elbiseleri, mini elbiseler, R&V markasıyla özdeşleşmiş İspanyol paça pantolonlar ve Vanessa'nın koleksiyoner kişiliğini yansıtan parçalar yer alıyor. Satılan parçalar, satın alımdan sonra 3 iş günü içinde teslim edilecek.