Efsanelerden doğan Adler “Brocéliande”
MODA

Efsanelerden doğan Adler “Brocéliande”

Yaklaşık 130 yıldan beri zamanın simgesi mücevherler üreten Adler; Arthur efsanesinde adı geçen orman “Brocéliande”dan ilham alarak büyüleyici bir koleksiyona imza attı.

GÜNCELLEME TARİHİ: 5 Ocak 2017

Yaklaşık 130 yıldan beri zamanın simgesi mücevherler üreten Adler, farklı tadlarla birleştirdiği ustalığını kreasyonlarındaki müthiş "dengeyle"gözler önüne seriyor. Doğunun duygusallığı ve hassasiyeti kolyenin kıvrımlarında ve tonlarında hissedilirken, batının keskin belirliliği ve geometrisi formun şahsiyetini ortaya çıkartıyor. İstisnai hayallerden doğan istisnai parçalar Adler koleksiyonlarında yeniden buluşuyor.

Adler'in "Brocéliande" koleksiyonu ise görenleri büyülüyor...

"Brocéliande", Arthur efsanesinde adı geçen ormanın adı. Edebiyatta ona ilk olarak 1160 yılında rastlarız. Bu ormanla ilgili pek çok hikaye yazılmış. Onu gizemli kılan sadece yerinin tam olarak bilinmemesi değil aynı zamanda eşi benzeri olmayan güzellikteki dev kollu, dev gövdeli ağaçlara sahip olması. Zira ormanın büyüklüğü, hacmi ve ağaçların arasından binlerce noktadan süzülen ışığın altın yansıması baş döndürücüdür. Ağaçlar adeta heykelleri anımsatır. Merlin, Kral Arthur, şövalye Lancelot, peri Morgan gibi pekçok karakterin gizemli öyküsü bu ormanda geçer.

Yenilikçi ruhuna sadık, farklı tadların mükemmel karışımından aldığı keyifle, tıpkı bu yeni koleksiyonda olduğu gibi, Adler farklı ve her zaman orijinal mücevherler tasarlamaya devam ediyor. Öyle ki, kolye, küpe ve yüzükten oluşan Adler'in bu güçlü setine başka bir isim verilemezdi... "Brocéliande" adlı koleksiyonda yeralan kolye 64 adet pembe inci ve 41.43 karat 1703 adet pırlantadan; küpeleri 2 pembe inci ve 2.94 karat 917 adet pırlantadan; yüzüğü ise bir inci ve 2.86 karat 826 adet pırlantadan oluşuyor.