MIUlady Türkiye’deki yolculuğuna başlıyor
MODA

MIUlady Türkiye’deki yolculuğuna başlıyor

Türkiye, 7-23 Ekim 2017 tarihleri arasında İstinye Park alışveriş merkezinde Miu Miu pop-up enstalasyonuna ev sahipliği yapıyor. Pop-up enstalasyonun odağında çok sevilen klasik Miu Miu tasarımı MIUlady çanta yer alıyor.

GÜNCELLEME TARİHİ: 16 Ekim 2017

İstinye Park alışveriş merkezinin birinci katında kurulacak pop-up'ta taşlarla süslü Madras deriden üretilen ve modern genç kadının eklektik ve bağımsız ruhunu yansıtan MIUlady çantanın dev bir enstalasyonu yer alıyor. Konuklar, enstalasyonun içinde bir dizi kısa filmle MIUlady çantanın hikayesini keşfetmeye davet ediliyor. En kaliteli Madras deri ve yumuşak dana derisinden üretilen MIUlady çanta, canlı tonlardan oluşan eğlenceli ve beklenmedik bir renk paletiyle sunuluyor.

Klasik katlanır kapağındaki iri bronz toka biraz Barok, biraz Western stiliyle dikkat çekerken elde uygulanan taşlar aynı derecede canlı renkleriyle eğlenceli bir stile katkıda bulunuyor. Miu Miu markasının özünde geleneksel el işçiliğine duyulan saygı ve en değerli malzemelerin kullanılması yatarken dizginlenmeyen feminenliğin yarattığı mutluluk duygusu da marka için aynı ölçüde vazgeçilmez bir unsur olmaya devam ediyor.