'Karşıdaki' Moda Üssü
MODA

'Karşıdaki' Moda Üssü

Günün her saatinde gün ışığını içeriye yansıtan pencereleri, şık bir giyinme odasını anımsatan bölümleri ve yeni sosyal sorumluluk projesiyle Beymen’in yeni mağazası Suadiye 481’de keşfedileceklere dair…

GÜNCELLEME TARİHİ: 1 Kasım 2017

1971 yılından bu yana moda ve lüks perakende alanında pek çok ilke imza atan Beymen, yeni mağazası Suadiye 481 ile Anadolu yakasında modaseverlerle buluşuyor. Dünya moda başkentlerindeki cadde mağazaları fikrinden yola çıkan markanın yeni üssü, İngiliz mimari ofisi HMKM imzası taşıyor ve yaklaşık 5000 metrekarelik bir alana yayılıyor. Mağazanın en dikkat çekici özelliği girişinde sizi modern peyzaj tasarımına sahip bahçenin karşılaması. Beymen Suadiye 481'in ilk iki kata kadar yükselen görkemli giriş kapısı kozmetik ve bijuteri bölümüne açılıyor. Prestijli güzellik markaları ve niş parfümleri özel konsept alanlarda tüm duyulara hitap edecek şekilde konumlanıyor. Bunun yanında Missoni, Kısmet by Milka, Anton Heunis, Bee Goddess gibi sevdiğimiz aksesuar markaları mozaik döşemeli zemininden gözlerimizi alamadığımız bijuteri bölümünde sergileniyor.

Beymen bünyesindeki tüm markaların kadın çanta ve aksesuar koleksiyonları zarif ve sakin dekorasyonu, pembe ve gülkurusu renkleriyle şık bir giyinme odasını andıran birinci katta bir araya geliyor.

Bir üst katta da geometrik dekorasyon ögeleriyle kadın ayakkabıları sergileniyor. Kadın tasarımcı hazır giyim ve abiye katı ise Fransız panel duvar sistemleri, özel tasarım paravanlar ve Serge Mouille imzalı pirinç aydınlatmalarıyla Parizyen bir tarza sahip. Dördüncü katta yer alan Blender'da kırmızı ve turuncu renklerin, üfleme cam aydınlatmaların, leopar desenli halının kattığı dinamik ve enerjik bir atmosfer karşımıza çıkıyor.

Beymen Suadiye 481'in en üst katındaysa skylight tavanı ile gün boyu gün ışık alan bu sayede sergilenen objeleri doğal bir şekilde inceleme imkanı sunan Beymen Home seçkisi yer alıyor.

Beymen, Suadiye açılışıyla birlikte Boyner Grup Sosyal Sorumluluk projelerinden Askıda İyilik'e de destek verecek. Askıda İyilik projesiyle Beymen müşterileri alışverişlerine ek olarak markanın desteğiyle ve özel bir fiyatla hazırlanan iyilik paketlerini satın alabilecekler.