Raşit Bağzıbağlı, Fahriye Evcen'in gelinliği hakkında ilk kez konuştu
MODA

Raşit Bağzıbağlı, Fahriye Evcen'in gelinliği hakkında ilk kez konuştu

Burak Özçivit ile evlenen Fahriye Evcen'in gelinliğinin Neslihan Atagül'ün gelinliğine benzediği iddiaları hakkında o isim ilk kez konuştu.

GÜNCELLEME TARİHİ: 23 Kasım 2017

Modacı Raşit Bağzıbağlı, Burak Özçivit ile evlenen Fahriye Evcen'in gelinliğinin Neslihan Atagül'ün gelinliğine benzediği iddiaları hakkında aylar sonra konuştu: Gelinliği Fahriye Hanım beğendi.

Yaz aylarında oyuncu Fahriye Evcen'a diktiği gelinlik, Neslihan Atagül'ün gelinliğine benzetilen modacı Raşit Bağzıbağlı, önceki gün Nişantaşı'nda objektiflere takıldı.

Ayak üstü gazetecilerin sorularını yanıtlayan modacı, Evcen'in gelinliği hakkında, "Fahriye Hanım ile kaç kez prova yapıldı ve kaç kez gördü gelinliğini. Onun beğenip istediği gelinlikti" dedi.

Güzel oyuncunun düğünden sonra kendisini sosyal medyada silmesiyle ilgili soruya ise "Fahriye Hanım ile sosyal medyada hiç bir zaman takipleşmedik. Ben kendisini takip etmedim. O da beni takip etmedi. Ayrıca o beni takip ettiyse onun bileceği iştir ama ben hiç bir zaman onu takip etmedim" cevabını verdi.

Fahriye Evcen ve Burak Özçivit, 3 yıllık ilişkilerinin ardından Sait Halim Paşa Yalısı'nda yapılan düğün ile dünya evine girmişti. Sosyal medyada kullanıcılar Fahriye Evcen'in gelinliği ile Burak Özçivit'in damatlığının geçen yıl dünya evine giren Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu'dan esinlenildiğini iddia etmişti.

Yakında gelinlik defilesi olacağını, defile çalışması için manken Didem Soydan'la anlaştığını dile getiren Bağzıbağlı'ya daha önce birlikte çalıştığı Tülin Şahin ve Demet Şener ile çalışmayacağını söyledi: Demet ve Tülin olmayacak. Her zaman değişiklik iyidir. İkisiyle de herhangi bir kırgınlığımız yok. Sadece Didem Soydan'la çalışmak istedik o kadar.