Müstakbel gelinin elbiseleri yok sattı
MODA

Müstakbel gelinin elbiseleri yok sattı

İngilizler kendilerine yeni bir kahraman buldu; Prens Harry’nin nişanlısı Meghan Markle... Nişan haberinin açıklanmasının ardından Markle’ın giydiği palto, elbise, ayakkabı ve küpe yok sattı

GÜNCELLEME TARİHİ: 3 Aralık 2017

Bu haftanın en çok konuşulan konusu ABD'li oyuncu Meghan Markle ve İngiltere Prensi Harry'nin nişan haberiydi. Psikoterapist ve yoga hocası bir anne ile Emmy ödüllü bir yönetmenin kızı olan, oyuculuğun yanı sıra ailesinin de desteğiyle sayısız insani yardım çalışmasında yer alan Markle artık dünya moda otoritelerinin de radarında olacak. Nişan haberinin açıklandığı gün giydiği Line mantosu ve Aquazzura ayakkabıları ilk anda göze çarpan detaylardı. Parosh zümrüt yeşili elbisesi ve Birks opal küpeleriyle iddialı ve çok hoş görünüyordu. Nişan haberinin açıklandığı gün, Markle'ın üzerinde bulunan her şeyin raflardan silinip süpürülmesi de ona moda anlamında olan ilginin ne boyutta olduğunun bir göstergesi.

KAPSÜL KOLEKSİYONU VAR
The Suits dizisini takip edenler zaten senelerdir onun tarzının hayranı. Durum öyle bir halde ki Kanadalı Reitmans markası güzel oyuncunun tarzından ilham alarak bir kapsül koleksiyon hazırladı. Şık yazlık ve kokteyl elbiselerinden oluşan Meghan Markle Collection, kısa süre içinde tükendi. Marka arka arkaya çıkardığı iki kapsül koleksiyonun ardından yenilerinin de yapılacağını açıklamıştı. Ancak tabii ki nişan haberinin ardından neler yaşanacağını hep beraber göreceğiz.

KIRMIZI HALININ YILDIZI
Avrupa aristokrasisinin Hollywood yıldızlarına olan hayranlığı uzun yıllardır biliniyor. Bunun en bilinen örneği Monaco Prensi Rainer ile evlenen Grace Kelly tabii ki... Bir Hollywood yıldızı olmak demek düzenli olarak basın aktivitelerine, kırmızı halı etkinliklerine katılmak demek... Yani Markle'ın dünyaca ünlü modaevleri ve markalarla olan işbirlikleri zaten gerçek prensesleri kıskandıracak türdendi. Diane von Furstenberg, Aritzia, Peter Som ve Roland Mouret onun en sevdiği markalar.

DOĞAL VE SADE GÜNLÜK STİL
Markle tabii ki tüm hayatını çekimler ve katılması gereken etkinlikler arasında geçiriyor. Bu nedenle günlük stili çok daha sade. Jeanler, spor ayakkabılar ve beyaz gömlekler onun vazgeçilmezleri. Goyard çantalardan asla vazgeçmiyor. Yağmurlu bir günde ise Barbour ceketi ve Hunter çizmeleri muhakkak üstünde oluyor. "Fransızların o sade, düzenli ve uyumlu tarzını beğeniyorum. Tüm giyim tarzımı da buna uygun bir şekilde düzenlemeye çalışıyorum" diyen Meghan Markle, günlük hayatta da eleştirmenlerden tam not alacak kadar hoş.

MODA HAFTALARINDA ÖN SIRADA
The Suits dizisini izleyenler karakterlerin o şık ofis kıyafetleriyle resmen moda dünyasında yeni bir çığır açtığını da biliyor. Desenler, trendler ve baskılar arasında kaybolan moda meraklılarının yanında The Suits şimdiden bir moda okulu olarak kabul ediliyor. Televizyon kanallarında Suits stili hakkında sayısız programa katılan Markle, tabii ki moda haftalarının da en çok aranan isimlerinden biri.


Oyuncunun Prens Harry ile bir araya gelmesini sağlayan kişi tasarımcı arkadaşları Misha Nonoo... Aralarında Millie Mackintosh'un da aralarında bulunduğu birçok ünlü ismi giydiren Nonoo, Markle için de sayısız kıyafet tasarlamış.

2 BİN 40 STERLİNLİK KOMBİN

  • Line marka manto: 300 sterlin
  • Parosh marka elbise: 490 sterlin
  • Aquzarra marka ayakkabılar: 400 sterlin
  • Birks marka küpeler: 850 sterlin