Ivanka Trump, Erdem'i tercih etti
MODA

Ivanka Trump, Erdem'i tercih etti

Ivanka Trump, Hindistan ziyaretinde Türk modacı Erdem Moralıoğlu’nun elbiselerini tercih etti.

GÜNCELLEME TARİHİ: 4 Aralık 2017

ABD Başkanı Donald Trump'ın kızı Ivanka, geçtiğimiz hafta Hindistan'a gitti. Ziyaretlerinde Türk modacı Erdem Moralıoğlu'nun elbiselerini tercih etti. Dünyaca ünlü tasarımcının Osmanlı kaftanlarından esinlenerek yaptığı kıyafetini giyindi.

Donald Trump, lobileri alt etti. ABD Başkanı seçildi. Beyaz Saray'daki 1. yılı sona erdi. Kendisine bu süreçte en büyük desteği kızı Ivanka Trump verdi. Beyaz Saray danışmanlarından olan Ivanka Trump, geçtiğimiz hafta da Hindistan'a gitti. Bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Bu sırada giyindiği kıyafetlerle dikkat çekti. Zira Ivanka, Osmanlı rüzgarından esinlenmişti.

Ivanka Trump, Hindistan temaslarında dünyaca ünlü Türk modacı Erdem Moralıoğlu'nun kıyafetini giyindi. Türk modacının Osmanlı kaftanlarından tasarladığı kıyafeti, Ivanka tarafından çok beğenildi. Hindistan gezisinde Moralıoğlu'nun kaftandan esinlenerek yaptığı kıyafeti giyinen Ivanka, tüm dikkatleri üzerine çekti. Bu elbisenin değerinin 4 bin sterlin (yaklaşık 23 bin TL) olduğu belirtildi.

Ivanka'nın Osmanlı motiflerini andıran diğer iki kıyafetinin tasarımcısının ise ABD'li sitilst Tory Burch olduğu kaydedildi. Ivanka, temaslarının diğer kısmında Burch imzalı ceket ve elbise giyindi. Burch, kıyafetlerinde ise Osmanlı motiflerinden esinlenmişti.

Ceketin fiyatının bin dolar (Yaklaşık 4 bin TL) elbisenin ise 3 bin dolar (Yaklaşık 12 bin TL) olduğu belirtildi. Moralıoğlu ve Burch'ın kumaşları ise bizzat İstanbul'a gelip Kapalıçarşı'dan aldıkları kaydedildi. Ivanka'nın Osmanlı esintilerinin bulunduğu tasarımları bir anda dünya modasını da dikkatini çekti. Dünyaca ünlü isimler de Ivanka'nın kıyafetlerinden sipariş vermek için modacılarla temasa geçti.


Ivanka'nın Hindistan ziyaretinde giydiği bir başka kıyafet...

HERKES PEŞİNDE
Erdem Moralıoğlu, dünya çapında bir üne sahip. Annesi İngiliz babası Türk olan Moralıoğlu (37), herkesi kendine hayran bıraktı. Michelle Obama, Sienna Miller, Kate Winslet, Lara Stone, Marion Cottillard, Michelle Williams, Julianne Moore, Anne Hathaway ve Emma Stone da Erdem fanatikleri arasında.