En iyi giyinenler
MODA

En iyi giyinenler

Kutlama partilerinde sadece derin dekolteler değil; kırmızı da söz sahibi.

GÜNCELLEME TARİHİ: 11 Aralık 2017

Bakınız; kısacık kestirdiği yeni saç modeliyle karşımıza çıkan KATE HUDSON'ın AIDS yararına düzenlenen Golden Heart Awards gecesinde giydiği asimetrik omuz kesimli, tamamen kırmızı payetten oluşan Michael Kors midi elbisesi. Söz etek boyundan açılmışken; bu sezon midi etek ve elbiselerle şık olmanın tadına varacağımız bir sezondayız.

Bunu, MARGOT ROBBIE'nin yine kırmızının seksapelini kullanarak 90'ların sadeliğini günümüze taşıdğı Versace İlkbahar/Yaz 2018 koleksiyonundan midi etek-büstiyer-ceket formülüyle anlıyoruz.

EMMA STONE, The Battle of the Sexes'in prömiyerinde giydiği Louis Vuitton Resort 2018 koleksiyonundan gömlek-elbise ve üzerine metalik blazer aracılığıyla markanın fütüristik bakış açısını kırmızı halıya taşıyor.

DIANE KRUGER ise Résonances de Cartier'nin kutlama yemeğinde Giambattista Valli Couture elbisesiyle klasik romantizmi gözler önüne seriyor.

New York'ta açtığı yeni mağazayı kutlayan Bulgari'nin lansmanına katılan genç model BELLA HADID ise derin yırtmaçlı Roberto Cavalli elbisesiyle her ay olduğu gibi yine dikkatleri üzerine en çok çeken kişi oluyor.