Ajda Pekkan By Zeynep Kartal geliyor
MODA

Ajda Pekkan By Zeynep Kartal geliyor

Sahnelerin en şık isimlerinden Ajda Pekkan moda dünyasına el attı. Zeynep Kartal’la iş birliği yapan Süperstar’ın tasarımları Şubat ayında London Fashion Week’te görücüye çıkacak.

GÜNCELLEME TARİHİ: 19 Ocak 2018

Türk Pop Müziği'nin Süperstar'ı Ajda Pekkan, kariyerinde yepyeni bir yola giriyor. Ünlü sanatçı, sahnedeki başarısını moda dünyasına taşımaya hazırlanıyor. Sahnenin yanı sıra günlük yaşantısında da kendine has tarzıyla övgüleri toplayan Pekkan, moda dünyasına adımını ünlü tasarımcı Zeynep Kartal ile atacak.

HEDEF ŞUBAT AYI
Ajda Pekkan; Lady Gaga, Cherly Cole, Emma Miller, Whitney Port, Pixie Lott, Amanda Holden ve Michelle Keegan dahil olmak üzere dünya starlarına tasarladığı Haute Couture elbiselerle adından söz ettiren Zeynep Kartal ile gerçekleştirdiği sürpriz işbirliğinin detaylarını bugün basın mensuplarıyla paylaşacak. Ajda Pekkan By Zeynep Kartal markasıyla oluşturulan özel koleksiyon Şubat ayında London Fashion Week'te modaseverlerle buluşacak. Kusursuz fiziğiyle geçtiğimiz ay İngiliz basınında manşet olan Süperstar, defilede podyuma çıkarak yine adından söz ettirecek.