Ajda Pekkan'dan Londra’da defile
MODA

Ajda Pekkan'dan Londra’da defile

Ajda Pekkan, dünyaca ünlü Türk tasarımcılar Zeynep Kartal ve Zülayha Özgül ile London Fashion Week’te özel bir defile düzenleyecek. Pekkan, “Çok heyecanlıyım. Müzikten sonra ikinci tutkum hep moda olmuştur. Hayalim gerçek oluyor” dedi.

GÜNCELLEME TARİHİ: 20 Ocak 2018

Ajda Pekkan, kendi markasıyla moda sektörüne de imza atacak. Süperstar, moda tasarımcısı Zeynep Kartal ve Züleyha Özgül ile dün Beşiktaş Condrad Otel'de düzenlenen basın toplantısında soruları yanıtladı.

"DOĞUMA HAZIR GİBİ HİSSEDİYORUM"

Zeynep Kartal ile hazırladığı 25 parçalık koleksiyonu; 17 Şubat'ta London Fashion Week'te özel bir defileyle ilk kez modaseverlerin beğenisine sunulaca olan Pekkan; "Kendimi doğuma hazırlanır gibi hissediyorum. Çok heyecanlıyım. İlk fikir aşamasından hazırlık sürecine kadar büyük heyecan duyarak kendi markamla ilk kez moda sektörüne adım atıyorum. Müzikten sonra hayatımdaki ikinci tutkum hep moda olmuştur" dedi.

"FİLMİ DAHA İZLEYEMEDİM"

Arif V 216'da oyuncu Farah Zeynep Abdullah'ın kendisini canlandırması hatırlatılınca Pekkan; "Daha izleyemedim. Ferah ve imajıyla ilgilendim. Dostluğumuz oluştu" şeklinde konuştu.

"BÜLENT ERSOY DEĞER VERDİĞİM BİRİ"

Öte yandan Bülent Ersoy'un kendisine zeytin dalı uzatması için de; "Bülent Hanım, çok sevdiğim ve değer verdiğim biri. Bizi gıyaben kapıştırmaya çalışıyorlar" dedi.