En iyi elbiseler
MODA

En iyi elbiseler

Altın küre ödül töreni bu yıl 75.kez düzenlendi.Hollywood’daki cinsiyet ayrımcılığına dikkat çekmek için tüm isimler kırmızı halıda siyah kıyafetler giyme kararı aldı.

GÜNCELLEME TARİHİ: 14 Şubat 2018

ALTIN KÜRE ÖDÜL TÖRENİ bul yıl 75'inci kez düzenlendi. Hollywood'daki cinsiyet ayrımcılığına dikkat çekmek için tüm isimler kırmızı halıda siyah kıyafetler giyme kararı aldı.

Alicia Vikander,Louis Vuitton

Beverly Hills'te gerçekleşen etkinliğe katılan ve giysi seçimi ile dikkatleri çeken isimlerden ilki, Louis Vuitton tasarımı ile her zaman sadeliği şıklıkla birleştiren ALICIA VIKANDER.

Diane Kruger,Prada

Kusursuz işçilikle dikilmiş, boncuk işlemeleriyle bezeli ve pelerinli Prada elbisesi ile DIANE KRUGER gecenin en şık kadınları arasındaydı...

Allison Williams,Armani Privé

29 yaşındaki oyuncu ALLISON WILLIAMS Armani Privé imzalı siyah straplez elbisesinin renklendiren turuncu detaylarla oldukça zarif görünüyordu.

Margot Robbie,Gucci

MARGOT ROBBIE 80'li yılların coşkusuna sahip üç boyutlu çiçek işlemeli Gucci kıyafetini Tiffany & Co. mücevherleriyle tamamlamıştı.

Dakota Johnson,Gucci

İlk bakışta taşlı kemeri dışında fazla detaya sahip değilmiş gibi görünen Gucci elbisesiyle DAKOTA JOHNSON arkasını döndüğü anda, elbisesinin pırıltılı tül kuyruğu ile tüm fotoğrafçıların ilgi odağı oldu.