Şeffaf tasarımlar
MODA

Şeffaf tasarımlar

Sezonun yeni trendi şeffaflık! Celine'den Armani'ye kadar pek çok marka yeni koleksiyonlarında transparan detaylara yer verdi. İşte bazıları...

GÜNCELLEME TARİHİ: 14 Şubat 2018

Calvin Klein'den Valentino'ya kadar birçok moda devi İlkbahar/Yaz 2018 sezonu için giyilebilir plastikler tasarladı. Şeffaf aksesuarlar sezona, Karl Lagerfeld'in İlkbahar/Yaz 2018 defilesinde, podyumun parlayan yıldızı Kaia Gerber'e giydirdiği şefaf diz üstü plastik botlar ise aksesuar modasına damgasını vurdu!

Bot, 4.950 TL Chanel

Artık gizlimiz saklımız kalmıyor, İlkbahar/Yaz 2018 sezonunun aksesuar trendlerinin başında gelen şeffaf ayakkabı ve çantalar sayesinde bir şeyler saklamamız mümkün değil.

Pedikürümüzün gözüktüğü Chanel botlarımız gibi, günlük hayatımızda ve plajlarda rahatça kullanabileceğimiz Céline plastik çantalar her şeyi gözler önüne seriyor.

Çanta Céline

Jimmy Choo tutkunu olan Prenses Diana'nın ölümünün 20. senesinde, ilhamını onun stilinden alan Off-White yaz koleksiyonunda, Diana'ya özgü '80 ve '90'lı yılları günümüzün prenseslerine uyarlayarak, dokuz farklı ayakkabı tasarımıyla podyumda yerini aldı.

Ayakkabı Off-White™
C/O Jimmy Choo

Bu sezon aksesuarda PVC'nin çok fazla yorumuna şahit olduk, Emporio Armani'nin bu mavi renkli clutch'ı, sezonun en renkli transparan çantası olurken, önümüzdeki günlerde içlerini doldurmak için hangi yaratıcı fikirleri göreceğimiz merak konusu.

Clutch, Emporio Armani