Tavşan Peter'ın moda masalı
MODA

Tavşan Peter'ın moda masalı

Beatrix Potter’ın klasik peri masalı beyaz perdeye doğru yol alırken, Peter ve kız kardeşleri, ilkbahar sezonunun en göze çarpan stilleriyle karşımıza çıkıyor

GÜNCELLEME TARİHİ: 26 Şubat 2018

MARGOT ROBBIE İLE KARAKTERLER HAKKINDA

Beatrix Potter'ın Tavşan Peter kitaplarını okuyarak büyüdüm. Bu nedenle sinema adaptasyonunda yer almak benim için çok heyecan vericiydi. Çocukluğumda Peter ve kardeşleri Pofuduk, Pufkuyruk ve Pasaklı için elde boyanmış porselenlerle küçük çay partileri düzenlerdim. Peter harika bir anti-kahraman. İsyankar ve içinden geldiği gibi davranıyor, her zaman yapmaması gerekenleri yapıyor. Küçükken ben de onun gibiydim. Eğer bir duvarın üstünde YENİ BOYANMIŞTIR, DOKUNMAYINIZ yazıyorsa ona ilk dokunan ben olurdum. Filmde Peter'ın uslu kız kardeşlerinden biri olan Pofuduk'u canlandırıyorum. Karaktere girebilmek için tavşanlar hakkında bir sürü video izledim, böylce yüzlerinin nasıl hareket ettiğini gözlemleyebildim. Çekimler arasında kendime bir tavşan olduğumu hatırlatmak için burnumu kıpırdatırdım.

Pofuduk peltek, dolayısıyla sürekli olarak kontrollü ve biraz öfkeli bir karaktere sahip. Role hazırlanırken birçok İngiliz kişiliğin üzerinden geçtim ve en son Sharon Osbourne'da karar kıldım .Harika bir sesi var! Film boyunca Pofuduk kırmızı bir hırka giyiyor, ama aynı zamanda bu çekim için giydiği sebze desenli Dolce&Gabbana elbisesinin içinde de harika görünüyor. Bana göre Peter, Pofuduk, Pufkuyruk ve Pasaklı, moda için, bir sonraki büyük olay olmalı. Onları defilede görmeyi çok isterdim! Ve kesinlikle tavşanlardan ilham alan bir moda akımını dolabıma uyarlayacağım!

Peter ve kardeşleri bahçede. Kıyafetler ve aksesuarlar Dolce&Gabbana. Sanat Direktörü: Tania Richardson; Dijital: Fiona Darwin ve Dudley Birch Animatörler: Matt Travers ve Jordan Benning Aydınlatma: Sahaya Ramesh Bosco ve Serge Kovalenko. Animal Logic'e teşekkür ederiz.