Christian Louboutin'in Rubylou'su yakut gibi
MODA

Christian Louboutin'in Rubylou'su yakut gibi

Kırmızının gücüne inanan Christian Louboutin, yeni çanta tasarımı için deri işçiliğine değerli bir madenle çalışır gibi yaklaştı ve ortaya genç ruhlu, zarif duruşlu Rubylou çıktı.

GÜNCELLEME TARİHİ: 23 Mart 2018

Güneş Uysalefe

Christian Louboutin bir mücevher tasarımcısı olsaydı, ısrarla işleyeceği değerli taş hiç şüphesiz yakut olurdu. Kırmızı tabanlı ayakkabıları ile bu kadim madenin yolları, bir takı setinde değilse de, en az onun kadar göz alıcı bir yaratımda kesişti.

Fransız ustanın son tasarımı Rubylou, ismiyle yakuta, şekliyle de kıvrımlı stilettolara gönderme yaparak, çantalar evrenine kanı fokurdatarak giriş yapmakta.

Farklı renk, desen ve deri seçenekleri bir yana, Rubylou özellikle sapı ile kapağının iç içe geçerek oluşturduğu yılansı motif ve bir piercing'i andıran metal aksesuarıyla Louboutin'in ikonik stilinden izler taşıyor.

Zımbalı ayakkabı modelleri nasıl punk ruhu taşıyorsa, Rubylou da bu hızma benzeri detayı ile aynı asiliğe atıfta bulunuyor, bir kadının bel oyuğunu çağrıştıran hatlardaki formu zaten feminenlikten dem vuruyor. Louboutin'in Rubylou için gerçekleştirdiği fotoğraf çekimi aslında çantanın duruşunu anlamak için güzel bir özet; graffitilerle çevrili bir underground mekanda kendi aralarında eğlenen kız arkadaş grupları... İsyankar, seksi ama zarif bir aksesuarla karşı karşıyayız.