Podyumdan izlenimler
MODA

Podyumdan izlenimler

Talia Zoref, çizim yeteneğini moda tutkusu ile birleştirerek yarattığı illüstrasyonlarıyla bize ilham veriyor.

GÜNCELLEME TARİHİ: 24 Mart 2018

Defileleri, backstage'leri takip ederek sevdiği görünümleri en eğlenceli şekilde yansıtıyor. Geçtiğimiz sezon Milano ve Paris podyumlarında izlediği, artık mağazalarda görmeye başlayacağımız İlkbahar/Yaz 2018 koleksiyonlarından öne çıkan look'ları ve defileye damga vuran modelleri bizim için etkileyici çizimlere dönüştürdü.

Yazı: Asena Sarıbatur
İllüstrasyonlar: Talia Zoref

CHANEL Her sezon hayranlık uyandıran, büyüleyici şovlara imza atan Karl Lagerfeld, bu sezon su temalı, saydam kıyafetlerle karşımızdaydı. Suyun şeffaflığını temsil eden plastik diz üstü ve diz altı çizmeler, eldivenler, çantalar ve şapkalar öne çıkan detaylardan. Suyun saflığı, hafifliği Karl'ın ikonik çizgi ve siluetlerinde yeniden hayat buluyor.

Ho Yeon Jung Koreli top model, suyun altındaki yosunlara gönderme yapan yeşilimsi püsküllerle tamamlanan, mavi tonlarının hakim olduğu bir kombinle karşımızdaydı Chanel podyumunda.

Kaia Gerber Son dönemin parlayan modeli, Cindy Crawford'un 16 yaşındaki kızı Kaia, Chanel İlkbahar/Yaz 2018 defilesini açan isim oldu ve 'su' gibi güzelliğiyle tüm defileye damgasını vurdu.

Yves Saint Laurent YSL defilesi, Eyfel Kulesi'nin ışıltısıyla birleşti ve son dönemin en gösterişli, en çok konuşulan şovu olmayı başardı. Kreatif direktör Anthony Vaccarello'nun seksi, gösterişli ve elbette asi 'parti kızları' göz alıcı kıyafet ve
aksesuarlarla karşımızdaydı.

Kaia Gerber ve Binx Walton Defilenin en çok konuşulan modeli, upuzun bacakları, omuz dekoltesi, sade makyajı ve gösterişli küpeleriyle hiç şüphesiz Kaia idi. Bir diğer dikkat çeken model, Binx Walton, güçlü kol detaylarına sahip elbisesiyle büyüleyici görünüyordu.

MISSONI Hailey Baldwin 20. yılını kutlayan Angela Missoni, yıldönümü şerefine rengarenk ve gösterişli bir koleksiyon hazırladı. Markanın imza detayları, çizgileri ve renkleri koleksiyonda yeniden yorumlanarak hayat buldu. Defilenin en dikkat çeken look'u, bana göre 21 yaşındaki model Hailey Baldwin'in üzerinde gördüğümüz, onun genç ve cool haline ayak uyduran renkli ve rahat tasarımlardı.

VALENTINO Julia Ratner Tek omuzlu, sert kıvrımlı detayların hakim olduğu kalıp şeklindeki Valentino elbise, Julia Ratner'ın sert bakışlarıyla mükemmel bir uyum sergiliyor.

Alexandra Belova Belova, bohem saç modeli, pembe tonlarıyla belirginleştirilmiş makyajı ve üstünde elbise gibi duran yağmurluğun en şık hali ile karşımıza çıktı.

PACO RABANNE Estelle Chen Kreatif direktör Julien Dossena, Paco Rabanne'da parıltılı akışkan kumaşlar, ışıl ışıl metalik detaylar ve asimetrik elbiseler ile göz alıcı bir parti şıklığıyla ilkbaharı karşıladı. Çin kökenli Fransız model Estelle Chen'in
tanıttığı göz alıcı mavi tonundaki simli transparan mini tasarım da sezon trendlerini yansıtıyor.